Pareri despre pneumatica ruseasca BARK BT-310S

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 29 Ian 2011, 11:34

cristi.v scrie:Sunt curios de o chestie : chiar asa de imposibil de controlat este o barca fara chila gonflabila? Sau imposibil de glisat?
In 90% din cazuri, barca fara chila "impinge" apa din fata, pe cand cea cu chila "taie" apa(vezi forma "V" a fundului barcii), reusind, cu ajutorul motorului bine proportionat, sa se "suie" pe apa si sa gliseze.

cristi.v scrie: Toate bune si frumoase, insa mai avem si varianta podinei tip "pieptene". Asta unde s-ar situa ca stabilitate?
In zona: ma ridic cu greu in picioare doar cand imi vine sa ma pish :D Daca nu stau cuminte pe bancuta.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 29 Ian 2011, 20:44

@feugen
Cum se comporta barca pana acum?
Crezi ca raportul pret/calitate e bun?
M-am hotarat si eu pentru una, cred ca de 3,30, si vreau sa o iau direct din Ucraina. prin cineva din nord, iar la vama e aranjat sa nu platesc TVA sau taxe vamale.
Nu merg singur la balta, asa ca greutatea nu ar fi o problema. Desi pentru 20 cm e o diferenta de 18 kg. Merita?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 30 Ian 2011, 08:19

Eu sunt multumit de modul in care se comporta barca in cele cateva iesiri facute anul trecut.
Despre raportul calitate pret am mai scris.
Faptul ca poti cumpara barca direct de la sursa reprezinta un avantaj, este clar ca iesi si mai ieftin. Poate mai cuplezi (daca relatia iti permite) si cu alti baieti de pe forum.
La ultima intrebare... nu stiu sa-ti raspund. Habar nu am de unde apar cele 18kg in plus. Probabil ca mai au in plus o bancheta si un segment la podina. Or fi facute din material mai gros? Totusi 18kg in plus?!
Bucuresti

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 30 Ian 2011, 10:37

Da e cam mult pentru 20 cm. Ilie, ce zici?
Cu cuplatul nu prea merge pentru ca se poate aduce doar o barca la un transport, cu o spaga mica la vames. Dupa ce aduc barca , va scriu cum a mers si cum am iesit cu banii.
Iata un filmulet cu manufacturarea barilor rusesti Energy, dar cred ca pentru toate se procedeaza la fel.
http://www.youtube.com/watch?v=xl9qOcqO ... r_embedded
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 31 Ian 2011, 01:10

Adrian SB scrie:................
Iata un filmulet cu manufacturarea barilor rusesti Energy, dar cred ca pentru toate se procedeaza la fel.
interesant

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 31 Ian 2011, 10:34

Adrian SB scrie:Da e cam mult pentru 20 cm. Ilie, ce zici?
Cu cuplatul nu prea merge pentru ca se poate aduce doar o barca la un transport, cu o spaga mica la vames. Dupa ce aduc barca , va scriu cum a mers si cum am iesit cu banii.
mi-ar conveni si mie un cuplaj cu tine. :wink: daca stii la ce ma refer.
vreau sa imi iau si eu una de la ei si mi-ar conveni un pret mai mic daca m-as putea ''combina'' cu cineva care ar aduce.dar daca nu se poate,asta e.scrie-ne totusi dupa achizitie.
Catch & relax

Scrie răspuns