Pareri despre jiguri Matzuo
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pareri despre jiguri Matzuo
Ma intereseaza pareri/impresii, modele si culori preferate la jigurile Matzuo.
Multam fain!
Multam fain!
-
- veteran
f bune la salau pe balta si biban...vorbesc de modelul sickle numa
se dezdoaie destul de usor dar pestele nu scapa, am avut unu crosetat urat de un somn dar a rezistat, mai dau si la avat cu ele
totusi nu le recomand la pescuitul speciilor mari pe rauri
se dezdoaie destul de usor dar pestele nu scapa, am avut unu crosetat urat de un somn dar a rezistat, mai dau si la avat cu ele
totusi nu le recomand la pescuitul speciilor mari pe rauri

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
sunt bune...
dar foloseste lanseta mai moale....altfel se cam indrapta in tepe...
Inteapa bine au spin mic...ma enerveaza elasticitatea...am prins ceva salai pe lacuri cu ele si abia erau inpetapi...spinul (desi mic) abia trecea prin os...
Pana la Gamakatsu (cele mai bune dupa parerea mea) mai sunt, Mustad (BLN) tin si la tavalealaa, agataturi... VMC barbarian, supoer strong... 3,4,5 si 6/0 ...nu prea le scoti din agataturi... dar nici pestii nu le indrapta...
Eagle claw..iar imi plac de la 4/0 in sus... au spinul cam mare si il pilesc cu diamantata si-l micsorez; odata intepat un peste nu prea mai scapa
si bineneteles gamakatsu, o cale buna spre faliment daca se agata peste 30/zi
spor!
dar foloseste lanseta mai moale....altfel se cam indrapta in tepe...
Inteapa bine au spin mic...ma enerveaza elasticitatea...am prins ceva salai pe lacuri cu ele si abia erau inpetapi...spinul (desi mic) abia trecea prin os...
Pana la Gamakatsu (cele mai bune dupa parerea mea) mai sunt, Mustad (BLN) tin si la tavalealaa, agataturi... VMC barbarian, supoer strong... 3,4,5 si 6/0 ...nu prea le scoti din agataturi... dar nici pestii nu le indrapta...
Eagle claw..iar imi plac de la 4/0 in sus... au spinul cam mare si il pilesc cu diamantata si-l micsorez; odata intepat un peste nu prea mai scapa
si bineneteles gamakatsu, o cale buna spre faliment daca se agata peste 30/zi

spor!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
Re: Pareri despre jiguri Matzuo
Cele de marime mica 8-6-4-2 sunt ideale la pecuitul bibanului.Florin M scrie:Ma intereseaza pareri/impresii, modele si culori preferate la jigurile Matzuo.
Multam fain!
Inteapa bine sunt ieftine si daca te agati ai sanse multe sa scoti naluca pt. ca se dezdoaie cirligul.
Am folosit si marime mai mari dar din pacate am pierdut destui salai din cauza ca nu le-a fost penetrata partea osoasa a gurii si am renuntat la ele...
Adevarat ca am lanseta EX-Fast .

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Re: Pareri despre jiguri Matzuo
valistrati scrie:[
Adevarat ca am lanseta EX-Fast .si mina destul de iute .

Din viata scapa cine poate.
- stefanflorin
- veteran
Eu zic ca-s bune, la banii aia nu au adversar
si-l aprob pe ovidiu, lanseta mai moale (nu batator de covoare) si nu ai probleme cu ele, iar daca inteapa pestele cum trebuie nici o sansa sa se dezdoaie. Gamakatsu stie toata lumea ca-s bune si la fel stie toata lumea ca-s extrem de scumpe, iar o alternativa a calitatii la bani mai putini este si ownerul. VMC-urile sunt bune dar sarma prea groasa si nu la fel de puternica pe cat pare (le-am dezdoit din teapa cu pulse-ul
)

Urasc atarnatorii!
Am folosit Matzuo o vreme dar am renuntat la ele. Nemultumiri: se indreapta foarte usor si varful se rupe cand ti-e lumea mai draga. Daca pescuiesti in zone cu bolovani, varful se rupe adesea la primul contact cu piatra.
Am avut situatii cand varful carligului (cand spun varful ma refer la zona dintre varful propriu-zis si spinul carligului) s-a indoit chiar si in solzul de crap. Va dati seama ce se intampla cand intalneste un os din gura salaului, la exemplare mai mari.
Dacat sa pierd un peste mare, cu care am sansa sa ma intalnesc o data la cativa ani, mai bine dau un ban in plus pe ceva ca lumea. Adica Gamakatsu sau Owner.
Am avut situatii cand varful carligului (cand spun varful ma refer la zona dintre varful propriu-zis si spinul carligului) s-a indoit chiar si in solzul de crap. Va dati seama ce se intampla cand intalneste un os din gura salaului, la exemplare mai mari.
Dacat sa pierd un peste mare, cu care am sansa sa ma intalnesc o data la cativa ani, mai bine dau un ban in plus pe ceva ca lumea. Adica Gamakatsu sau Owner.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- veteran
- stefanflorin
- veteran