senzor si arw in nici un caz
Parerea despre mulineta RYOBI ZAUBER?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
pensionaru
- veteran

parerea despre mulineta ryobi zauber
Nu stiu daca o mai gasesti prin magazine dar eu am vazut-o aici:xxx.ro. Iar pretul e cel corect.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
pensionaru
- veteran

xxx are 4 bucati ryobi din care 2 bucati applause. Am un applause din 2005 si pot sa-ti spun ca a iesit fum din ea. Dau foarte mult la vobler si la table. Dupa 4 ani de spinerit e ca si noua. Ce sa-ti mai spun e o mulineta super. Daca ai oczia sa pipai una nu-ti vine sa o mai lasi din mana.
domnu pensionaru d-voastra nu stiti sa cititi?! eu am scris despre ryobi zauber nu applause sau ecusima. Iar ce spuneti d-voastra ca este un pret corect pt applause va spun ca va inselati amarnic. Ganditi-va ca ei dau applause cu 380ron adica mai scump decat un zauber care este in jur de 350ron, iar applause l-am gasit la alte magazine la 220ron adica cu alte cuvinte asta e un pret corect nu ala!!! 
-
pensionaru
- veteran

@ tali
Ai perfecta dreptate. Am fost pe balcon si m-am documentat uitandu-ma pe cutii si pe mulinete. Aplause are 4+1 rulmenti iar zauber 8+1. Pe aplause scrie "desing in japan" pe zauber "made in japan".
Scuze!
Ai perfecta dreptate. Am fost pe balcon si m-am documentat uitandu-ma pe cutii si pe mulinete. Aplause are 4+1 rulmenti iar zauber 8+1. Pe aplause scrie "desing in japan" pe zauber "made in japan".
Scuze!
Uite aici. Pret corect.
http://www.mastershop.ro/domeniu.php?id ... &marca=348
Dar cred ca poti incerca si pe Totalfishing. Scrie-le un e-mail. Chiar daca nu il au pe stoc, de regula ti-l comanda. Pe mine m-au servit ireprosabil cu produse care nici nu apareau in oferta.
Apropos, chestia cu evitatul comenzilor pe net te limiteaza. Un magazin serios iti schimba orice produs defect fara probleme. E drept, e nitica bataie de cap cu trimisul indarat, dar nu pierzi mai mult timp decat batand magazinele.
http://www.mastershop.ro/domeniu.php?id ... &marca=348
Dar cred ca poti incerca si pe Totalfishing. Scrie-le un e-mail. Chiar daca nu il au pe stoc, de regula ti-l comanda. Pe mine m-au servit ireprosabil cu produse care nici nu apareau in oferta.
Apropos, chestia cu evitatul comenzilor pe net te limiteaza. Un magazin serios iti schimba orice produs defect fara probleme. E drept, e nitica bataie de cap cu trimisul indarat, dar nu pierzi mai mult timp decat batand magazinele.