Parerea despre mulineta RYOBI ZAUBER?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
ia uite cat este aici:http://www.totalfishing.ro/mulineta-ryo ... .html!mare diferenta!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
si atunci ce sa inteleg, ca pretul e de acum 2 ani, si boogye, o gasit zilele astea la 330, care e diferenta?diferenta e destul de mare, si nejustificata, desi pe totalfishing , intradevar nu mai este, pretul e cam cam, fara nici o suparare!dar deja e alt subiect !
atita vroiam sa spun!eu am ecusima, si sunt multumit, modelul celalalt, mi se pare cam scump pe unele situri de specialitate, si nu l-am luat!
atita vroiam sa spun!eu am ecusima, si sunt multumit, modelul celalalt, mi se pare cam scump pe unele situri de specialitate, si nu l-am luat!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
Salut baieti! Inca odata va cer ajutorul in special celor din bucuresti
Va rog sa-mi spuneti la ce magazine din bucuresti gasesc mulineta ryobi zauber?! am incercat la senzor, arw+ alte doua magazine si nimic. Sau daca vreunu dintre voi are mulineta si are la dispozitie 10min sa ne intalnim sa vad si yo cum mere v-as fi foartte recunoscator!!!
Va rog sa-mi spuneti la ce magazine din bucuresti gasesc mulineta ryobi zauber?! am incercat la senzor, arw+ alte doua magazine si nimic. Sau daca vreunu dintre voi are mulineta si are la dispozitie 10min sa ne intalnim sa vad si yo cum mere v-as fi foartte recunoscator!!!