Pentru chestiuni de genul asta contacteaza-ne pe e-mail. Tocmai ce explicam aici ca nu vreau sa fiu acuzat de reclama mascata, mai ales ca realmente nu avem nevoie...PODOSU DOREL scrie:@ petre Ber-Ti
mie imi pare rau ca nu dai mai multe explicatii cu privire la produsele tale.Ar fi un lucru f.bun pt incepatorii ,ca mine, si nu consider ca ar fi reclama.Eu mi-am luat voblere in functie de ce se scrie pe aici de pescari mai experimentati ce au spus cu ce au avut rezultate bune.Putem considera acest lucru ca fiind reclama? eu cred ca nu.In plus nu cred ca produsele Berti sint la inceput de drum ca sa li se faca reclama pt a fi cunoscute.AU un renume .E normal ca unii pescari sa fie multumiti de ele si altii nu.In pescuit este si o parte subiectiva.Pt mine ca pescar incepator e important sa acumulez informatii despre diferite produse pt a sti ce ,cum ,cind si unde pot fi folosite cel mai bine.
oscilante, rotative effzett vs berti vs orkla vs colonel etc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- petre - BerTi
- utilizator constant
Re: oscilante, rotative effzett vs berti vs orkla vs colonel
Sunt bune Berti-urile, dar nu chiar atat de bune.adi777 scrie:pai unde ii Berti in topu asta ? se poate asa ceva ?Sir Caca scrie:Se gaseste cam tot ce poti sa-ti doresti, daca nu in SM atunci in Ungaria cu siguranta, eu am scris top 10 dupa preferintele mele(posibil un pic fixiste).vijelie scrie:
observ ca in zona la tine nu se gasesc decat linguri mepps si abu
Ok !!! deci nu mai e nimeni suparat, imi pare bine !
Legat de oscilantele Berti chiar nu am vrut sa zic ca sunt slabe, pacat ca asa sa inteles si chiar nu sunt slabe, doar am vrut sa pun un pic de paie pe foc. Ca sa zici ca oscilanta X sau oscilanta Y e cea mai buna, trebuie sa vii cu dovezi si in plus de asta sa ai o experienta destul de bogata la pescuitul cu oscilante. E greu de dovedit ca oscilantele Berti sunt mai slabe decat Kuusamo Professor sau Kuusamo Rasanen sau Kuusamo Hauki sau DAM Effzett sau Bazer Colonel etc, lista ar putea continua, azi sunt bune maine nu sunt bune, poiamaine sunt bune si tot asa, e totusi prea mult sa spui ca sunt nr 1 la stiuca in Romania. Un lucru e clar, produsele Berti sunt bune daca se prinde cu ele constant si sunt laudate de asa multi pescari.
Legat de oscilantele Berti chiar nu am vrut sa zic ca sunt slabe, pacat ca asa sa inteles si chiar nu sunt slabe, doar am vrut sa pun un pic de paie pe foc. Ca sa zici ca oscilanta X sau oscilanta Y e cea mai buna, trebuie sa vii cu dovezi si in plus de asta sa ai o experienta destul de bogata la pescuitul cu oscilante. E greu de dovedit ca oscilantele Berti sunt mai slabe decat Kuusamo Professor sau Kuusamo Rasanen sau Kuusamo Hauki sau DAM Effzett sau Bazer Colonel etc, lista ar putea continua, azi sunt bune maine nu sunt bune, poiamaine sunt bune si tot asa, e totusi prea mult sa spui ca sunt nr 1 la stiuca in Romania. Un lucru e clar, produsele Berti sunt bune daca se prinde cu ele constant si sunt laudate de asa multi pescari.
@ podosu dorel
doreleeee,intreaba-ma pe mine de berti daca tot vrei sa inveti (
),la mine sunt pe locul 1(unu) ca naluci si ca nr.
@ adi77 & sir caca
fratilor,cand ma uit la ce naluci folositi si la ce nume pronuntati ma gandesc daca nu cumva am nimerit gresit pe un forum strain.
sincer nu am vazut niciodata nalucile numite de voi prin vreu'n magazin din zona mea si credeti-ma ca belesc ochii mereu pe unde umblu.
voi aveti marele avantaj ca sunteti aproape de granita si mai trageti o fuga la vecini,dar marea majoritate a pescarilor nici macar nu au auzit de Kuusamo sau alte nume sonore si atunci va intrebati de ce multa lume lauda nalucile Berti?
pt ca sunt facute in roomania,pt ca sunt accesibile ca pret,pt ca sunt calitative si se mai prinde si peste cu ele.
nu zic ca cele insirate de voi nu ar fi bune,doamne fereste de asa ceva,dar daca nu unt accesibile ,nu se gasesc in magazine? cu ce sa le compar?
doreleeee,intreaba-ma pe mine de berti daca tot vrei sa inveti (

@ adi77 & sir caca
fratilor,cand ma uit la ce naluci folositi si la ce nume pronuntati ma gandesc daca nu cumva am nimerit gresit pe un forum strain.
sincer nu am vazut niciodata nalucile numite de voi prin vreu'n magazin din zona mea si credeti-ma ca belesc ochii mereu pe unde umblu.
voi aveti marele avantaj ca sunteti aproape de granita si mai trageti o fuga la vecini,dar marea majoritate a pescarilor nici macar nu au auzit de Kuusamo sau alte nume sonore si atunci va intrebati de ce multa lume lauda nalucile Berti?
pt ca sunt facute in roomania,pt ca sunt accesibile ca pret,pt ca sunt calitative si se mai prinde si peste cu ele.
nu zic ca cele insirate de voi nu ar fi bune,doamne fereste de asa ceva,dar daca nu unt accesibile ,nu se gasesc in magazine? cu ce sa le compar?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
adiwolf scrie:@ podosu dorel
doreleeee,intreaba-ma pe mine de berti daca tot vrei sa inveti (),la mine sunt pe locul 1(unu) ca naluci si ca nr.
.......
mah, tu ai discount la Berti, zi pe bune!

spre rusinea mea nu am decat vreo 5 naluci Berti in trusa dar spre lauda lor au prins toate.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
ghinion?PODOSU DOREL scrie:@ adiwolf
ghinionul tau ca ai promis.La vara o sa vin la Vilcea sa-mi explici teoretic si practicPromisiunea facuta e datorie curata :wallbash:pina atunci o sa-mi comand si eu citeva

hai ma dorele ca asta nu e ghinion,e noroc curat,unde mai gasesc eu un partener de spinning ca tine?

pune mana si comanda ca baietii sunt tare aglomerati,eu am asteptat destul de multicel pt ultima comanda.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Ai dreptate!!!adiwolf scrie:@ podosu dorel
doreleeee,intreaba-ma pe mine de berti daca tot vrei sa inveti (),la mine sunt pe locul 1(unu) ca naluci si ca nr.
@ adi77 & sir caca