oscilante, rotative effzett vs berti vs orkla vs colonel etc

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 02 Feb 2007, 18:42

Berti in sus, Berti in jos, mie personal nu imi plac deloc, le-am incercat si nu am fost multumit. Iar pe cei pe care i-am vazut cu ele nu au prins mai mare de 1 kg. Am un prieten care era mare fan Berti, aceeasi deviza "sunt cele mai bune pe apele noastre" de cand i-am aratat ce se poate face cu kuusamo si-a schimbat opinia. Exista oscilante cu eficacitate mult mai mare decat Berti, pur si simplu nu e adevarat ca sunt cele mai bune pe apele noastre.
E o parere personala, nu vreau sa jignesc pe nimeni, nici pe producator si nici pe cei care le considera "the best".

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 02 Feb 2007, 19:13

adi777 scrie:Berti in sus, Berti in jos, mie personal nu imi plac deloc, le-am incercat si nu am fost multumit. Iar pe cei pe care i-am vazut cu ele nu au prins mai mare de 1 kg. Am un prieten care era mare fan Berti, aceeasi deviza "sunt cele mai bune pe apele noastre" de cand i-am aratat ce se poate face cu kuusamo si-a schimbat opinia. Exista oscilante cu eficacitate mult mai mare decat Berti, pur si simplu nu e adevarat ca sunt cele mai bune pe apele noastre.
E o parere personala, nu vreau sa jignesc pe nimeni, nici pe producator si nici pe cei care le considera "the best".

dar poate ca in locul respectiv nu erau stiuci mai mari de un kilogram.....sau poate ca baietii care pescuiau cu ele nu le foloseau corect.Sa pescuiesti la lingura nu inseamna pur si simplu sa arunci lingura si sa o tragi constant liniar.
sa pescuiesti cu o lingura Berty iti trebuie scoala............ si atat :wink: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 02 Feb 2007, 19:22

vijelie scrie:
adi777 scrie:Berti in sus, Berti in jos, mie personal nu imi plac deloc, le-am incercat si nu am fost multumit. Iar pe cei pe care i-am vazut cu ele nu au prins mai mare de 1 kg. Am un prieten care era mare fan Berti, aceeasi deviza "sunt cele mai bune pe apele noastre" de cand i-am aratat ce se poate face cu kuusamo si-a schimbat opinia. Exista oscilante cu eficacitate mult mai mare decat Berti, pur si simplu nu e adevarat ca sunt cele mai bune pe apele noastre.

dar poate ca in locul respectiv nu erau stiuci mai mari de un kilogram.....sau poate ca baietii care pescuiau cu ele nu le foloseau corect.Sa pescuiesti la lingura nu inseamna pur si simplu sa arunci lingura si sa o tragi constant liniar.
sa pescuiesti cu o lingura Berty iti trebuie scoala............ si atat :wink: :twisted:
erau si sunt acolo si stiuci de peste 10 kile. Omu respectiv pescuieste cam de 15 ani la spin, are ceva experineta si capturi totusi la activ, nu e vorba de recuperare liniara sau ignoranta e vorba de altceva ....

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 02 Feb 2007, 19:26

erau si sunt acolo si stiuci de peste 10 kile. Ca sa pescuiesti cu berti trebuie scoala ? parca pentru restu' nu trebuie[/quote]

mah,unde naiba ai tu stiuci de 10kg? hai sa fim seriosi.Daca erau undeva ....in scurt timp le vedeai in vitrina la mine trofee :twisted: :evil: :twisted:

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 02 Feb 2007, 19:28

vijelie scrie:erau si sunt acolo si stiuci de peste 10 kile. Ca sa pescuiesti cu berti trebuie scoala ? parca pentru restu' nu trebuie

mah,unde naiba ai tu stiuci de 10kg? hai sa fim seriosi.Daca erau undeva ....in scurt timp le vedeai in vitrina la mine trofee :twisted: :evil: :twisted:[/quote]
acolo undeva :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 02 Feb 2007, 19:30

acolo undeva :lol:[/quote]

mmmmmmmmm... oradea...cam departe dar m-as risca :twisted:

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 02 Feb 2007, 19:33

vijelie scrie:acolo undeva :lol:

mmmmmmmmm... oradea...cam departe dar m-as risca :twisted:[/quote]
sunt pesti inca in tara asta prin unele locuri, din pacate ,nu multe, fii sigur de asta.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 02 Feb 2007, 19:41

cu berti nu prea...am ceva modele si degeaba...raman tot la strapul care l-am luat la linx cu cv timp in urma...prefer cand am timp sa imi fac io una bunicica, lucrata cu manutza mea; am mai multa incredere in ea :P

nu are legatura dar: MISTER TWISTER RULLZ :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 02 Feb 2007, 22:16

prefer cand am timp sa imi fac io una bunicica, lucrata cu manutza mea; am mai multa incredere in ea :P

ionutz sa iti explic un pik cum sta treaba cu facutul lingurilor :wink: dupa ce iti rupi capatzana o zi intreaga sa tai tabla <dupa ce in prealabil ai desenat lingura dorita> , sa o indoi, sa o lustruiesti, sa o gauresti........ajungi pe balta si la prima lansare :shock: :cry: :lol: ....ce sa vezi??? :shock: ....ghinionnnnnnnn ai agatzat-o din primaaaa :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

asa ca fara suparare...merita sa cumperi decat sa pierzi timpul :wink: :lol:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 02 Feb 2007, 22:37

si ca sa vezi ca fac baie dupa ea :twisted:

Scrie răspuns