oscilante, rotative effzett vs berti vs orkla vs colonel etc
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Daca Berti ar avea modelele de la Gipo si materialul lor ar fi za best, personal cele de la Gipo consider ca merg mai bine dar la calitatea materialului cele de la Berti sunt mai bunerosu r. scrie:All best GIPO! Dupa care Berti!

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
cicada,helic,spinerbait
petre - BerTi scrie:imi puteti spune si mie va rog mai multe amanunte despre cicada ,helic si spinerbait,cum trebuie lucrate mai ales in curent si cum se recupereaza si la ce adancime?multumescmicutsebastian scrie: Poate ii spune cineva la Berti sa le puna si un inel in cap din fabricatie...ca sa nu ne mai chinuim acasa,in rest sunt excelente
Noi pescuim fara inel la partea superioara a oscilantei, prinzand oscilanta direct de agrafa. Dealtfel majoritatea pescarilor (cel putin din cunoscutii nostri) prefera sa pescuiasca fara acest inel, de aceea le facem asa... . Sfatul meu sincer este sa procedati la fel... in general orice inel, agrafa, sau alt element de legatura este bine sa fie evitat (in masura in care este posibil, evident).
Astfel incat, oricum le-am face, ar exista mici nemultumiri legate de acest aspect... ori ca trebuie pus un inel, ori ca trebuie scos...![]()
Oricum, ma bucur ca "in rest sunt excelente" si va multumesc pentru apreciere.
FIR INTINS!!!
Petre German
BERTI
in cautarea pestelui cel mare...
OSCILANTELE DE BERTI SUNT EXCELENTE.
Chestia aia cu inelul nu o stiam eu folosesc inel vartej carabina si iarasi vartej.
De obicei agrafa cu vartej folosesc de fiecare data cand dau cu
rotative si oscilante pe care le folosesc alternativ.
oscilantele gipo mi s-au parut prea lucrate , berti au aspect nefinisat cea ce este foarte bine.
In schimb rotativele Berti ..............., eu le prefer pe cele de la balzer sau bannax.
rotative berti folosesc numai numerele mari de peste 2-3 pentru ca cele de 1 am fost destul de dezamagit.
Chestia aia cu inelul nu o stiam eu folosesc inel vartej carabina si iarasi vartej.
De obicei agrafa cu vartej folosesc de fiecare data cand dau cu
rotative si oscilante pe care le folosesc alternativ.
oscilantele gipo mi s-au parut prea lucrate , berti au aspect nefinisat cea ce este foarte bine.
In schimb rotativele Berti ..............., eu le prefer pe cele de la balzer sau bannax.
rotative berti folosesc numai numerele mari de peste 2-3 pentru ca cele de 1 am fost destul de dezamagit.
the angler is catching xxx, not by the lure