Oscilante antibradis
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Oscilante antibradis
De unde pot procura oscilante cu antibradis. Am tot cautat si n-am gasit pe nicaieri. Am primit sfaturi sa mi le fac singur dar nu ma pricep si nici nu sunt prea indamanatic.
La asa ceva te referi http://xxx.ro/index.php?ch=deta ... rrentPage= ?
-
- veteran
@adrianclean, nu-mi dau seama pentru ca nu vad acele. Nu prefer tipul asta de oscilante (foarte colorate). Merita incercat cu astea?
Prefer sa folosesc Dolinger, Irlandeza, Delta si Zack.
@andrei riga, am vazut ca au cateva modele cei de la Gipo insa pe toate siteurile de specialitate e stoc 0 de vreo 8 luni. Ultima iesire m-a enervat la culme asa ca pana nu fac rost de antibradis nu mai plec la cumatra. Sper sa fac rost cat mai repede.
Am sa caut un magazin gipo. Multumesc pentru informatie.
Prefer sa folosesc Dolinger, Irlandeza, Delta si Zack.
@andrei riga, am vazut ca au cateva modele cei de la Gipo insa pe toate siteurile de specialitate e stoc 0 de vreo 8 luni. Ultima iesire m-a enervat la culme asa ca pana nu fac rost de antibradis nu mai plec la cumatra. Sper sa fac rost cat mai repede.

Am sa caut un magazin gipo. Multumesc pentru informatie.
-
- junior
-
- veteran
RAPALELE sunt mai zdravene decat GIPO si mai voluminoase(am una firetiger, dar n-am prins nimic cu ea cred ca-i trebuie o iesire in delta !) Acele sunt ok(mari) si cu siguranta VMC-uri ! Bataia (oscilatia) este mai putin ampla ca la GIPO, cred ca este importanta mana care conduce lingura, dar cred ca pot fii jucate mai bine in bradis
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
te scutesc io de o grija... , n-are rost !
daaa daca tzi mortzish sa faci un test ... poi fa unu ca lumea nene...
ia vo doo trei din fiecare marime , culoare si marca si model.... si da in conditii diferite... si asa mai departe... si porma vorbim de test... , nu ? ca asa daca iei numa una si la prima lansare o pierzi... ce rahat ai facut ?

daaa daca tzi mortzish sa faci un test ... poi fa unu ca lumea nene...
ia vo doo trei din fiecare marime , culoare si marca si model.... si da in conditii diferite... si asa mai departe... si porma vorbim de test... , nu ? ca asa daca iei numa una si la prima lansare o pierzi... ce rahat ai facut ?
- andriipopa75
- veteran
mai bine ti le faci singur
iti trebuie sarma otelita (eu am luat de la magazin de tehnica dentara ), o bormasina ca sa ingauresti lingura si un nit/surub subtire pt fixarea sarmei.
iti atasez o poza in galerie ca sa ma fac inteles mai bine:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11457
iti trebuie sarma otelita (eu am luat de la magazin de tehnica dentara ), o bormasina ca sa ingauresti lingura si un nit/surub subtire pt fixarea sarmei.
iti atasez o poza in galerie ca sa ma fac inteles mai bine:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11457