discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Adi G
- veteran

-
Mihai2673
- junior

-
Cu tunatu e asa:
Din fabrica, ele au ochii pictati, pe care eu nu i-am considerat suficient de expresivi. Asa ca, le-am atasat, foarte elegant, si foarte durabil, cu Poxipol, cate un ochi holografic 3d sau unul mobil (din acela la care se misca pupila in interior)
Ref. comanda alte marimi si culori, se poate astepta mult si bine. Nici in vest, nici in est, nici peste ocean, nu prea mai sunt disponibile, pentru simplul motiv ca productia a fost intrerupta.
-
rine
- veteran

Mihai2673 scrie:Cu tunatu e asa:
Din fabrica, ele au ochii pictati, pe care eu nu i-am considerat suficient de expresivi. Asa ca, le-am atasat, foarte elegant, si foarte durabil, cu Poxipol, cate un ochi holografic
ahaaa! pai zi mai nene ce e vorba de manopera ta.ca la dentist.maseaua nu mai face nici un ban dar il platesti sa ti-o scoata

-
bogdan82
- veteran

Mihai, eu sunt cam singurul care n-a fost ironic cu tine. E vremea rea tare, ca daca nu era, trageam o fuga pana la Arrow si-ti faceam o poza cu ce au ei...si-s stocuri vechi, de acum 3-4 ani, deci sunt cam 16-17RON Rapalele. De asemeanea sunt pe stoc in depozit Arrow...si se poate verifica f usor cate si ce modele sunt, ca fiecare reprezentanta are o lista cu stocurile, si asta as fi putut sa o scanez. Arrowul face livrari in provincie saptamanal la magazinele partenere si la reprezentante(deci si la Totalfishing and Co.) Ghinionul tau este ca ai dat peste site-ul asta de oameni care, majoritatea, sunt cam obsedati cu pescuitul, unii clinic vorbind(mie imi place sa cred ca eu nu-s inca clinic). Si ca sa-ti dai seama cam cum se vinde pe-aici...si eu am vreo doua oscilante ca ale tale care stau degeaba, dar mai mult de 8RON pe bucata(dar e cam mult si asa, ca nu prind cine stie ce oscilantele astea) n-as cere...ca asta este piata. Si ma opresc aici, ca or sa inceapa sa faca misto si de mine daca mai insist, nu numai de tine.
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
De asta-i vorba ? ca mai am si eu cateva de la xxx...Faine

-
Mihai2673
- junior

-
Da, exact, astea-s.
Inca o dovada ca fac toti banii.
Bravo !!
Multumesc
-
kuin tauti
- veteran

FUX scrie:rine scrie:kuintautti scrie:
daca´i asa la ce iti tre oscilante anti bradish care nu-s bune de nimic ?
cica sa nu agatze bradis.sa se incarce in schimb cu matasea broastei

nu da-ti banii pe prostii.
Nu dau in locuri cu matasea broastei pentru ca din cate stiu stiuca nu sta acolo.

Nu stiu daca e prostie sa o poti juca in locurile cu multa vegetatie.
@kuintautti: Ca sa nu se incarce cu bradis si sa aiba o evolutie ok.
aha... ievolutie my ass...
lingura si lingura... , cum o pupat buruiana cum face infarct instant... deci asa si cu ievoutia´n balarii...
-
bogdan82
- veteran

Andrei, alea sunt, dar eu unul n-am luat nimic pe ele, pe irlandeza si doli de gipo cu antibradis tot am mai luat cu ani in urma cand dadeam cu ele...dar apele care le pescuiesc eu la stica is cam mici...si rapalele mi s-au parut prea grele...trebuiesc mulinate un pic mai repede prin apa de 0.5-1m si atunci ori le fac elicopter...ori li se duce duce toata actiunea..gipo le pot juca pe cadere...dar sincer, de cand cu sliderele si alte jerkuri...nu prea mai dau la oscilanta.
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
Mihai2673 scrie:Da, exact, astea-s.
Inca o dovada ca fac toti banii.
Bravo !!
Multumesc
Ia verifica pretul
http://xxx.ro/index.php
Ai dreptate si chiar imi plac, dar milionar excentric nu sunt ! O lingura d'asta tre sa coste la mana a doua 10-12 ron. No offence!

-
crysst
- veteran

Mihai2673 scrie:Cu tunatu e asa:
Din fabrica, ele au ochii pictati, pe care eu nu i-am considerat suficient de expresivi.
expresia face toti banii.....lingurile nu.....