Oferta de la Cabela's

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 20 Feb 2007, 22:36

N-are rost sa te "aspresti".
Doream o parere avizata de la cineva care poate chiar are sau a avut asa ceva in mana si eventual s-a folosit de ele.
Spre exemplu eu am avut o mulineta Quik-Dam,micuta, si cand a vazut-o cineva care se pricepea a zis ca-i stift.Dupa ce i-am pus stiftul in mana si i-am spus ca e in functiune de vreo 20 de ani,s-a uitat cu alti ochi la ea.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 20 Feb 2007, 22:45

dam quick numa stifturi nu-s :D am un quick 40 din 99 si am tarait-o prin absolut toate mediile posibile...am scos mai de toate cu ea, sunt mulinete calumea

p.s. nu m-am asprit:)) ca nu am dc, dar iti spun sincer ca lucrurile eftine de afara reflecta o calitate@#$%*&%$ sunt produse "low price" facute sa pescuiesti cu ele de 3-4 ori pe an...

daca o vrei ptr clean, pastrav biban, e buna; ptr pesti seriosi cumparati o mulineta serioasa :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Feb 2007, 00:49

asta e combo-ul folosit de mine si sunt multumit,la banii astia e mai mult decat ok:
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 20287&rid=
din pacate eu le-am cumparat separat,deci m-a ajuns cu vreo 50 coco in plus in ro.tu ai ocazia sa cumperi combo,deci cu reducere,90$ e un pret bun pt amandoua.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 21 Feb 2007, 01:08

Batzul este la fel doar mulineta este Shakespeare in loc de Daiwa.Si s-ar putea sa pierd oferta ca din cate am inteles comanda a plecat.Urmatoarea peste trei saptamani
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... atfeatfish
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Feb 2007, 08:53

meas scrie:Batzul este la fel doar mulineta este Shakespeare in loc de Daiwa.Si s-ar putea sa pierd oferta ca din cate am inteles comanda a plecat.Urmatoarea peste trei saptamani
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... atfeatfish
meas, din cate stiu Shakespeare nu mai e ce-a fost.
combo.uri gasesti si la treijde coco dar nu merita.
daca faci compromisuri cu mulineta ai sa regreti cand dai de greu la pescuiala. am patit-o si eu (cu o mulineta primita cadou) si cred ca multi altii.
ce spune Ionut e corect, nu gasesti mulinete sub 70-80 USD de calitate decenta.
crede-ma ca n-ai pierdut nimic.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Feb 2007, 12:32

in nici un caz nu-ti lua mulineta Shakespeare.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 21 Feb 2007, 14:27

De acord cu voi,dar m-am uitat la pretul lansetei si este $59,98.Mulineta vine gratis.As putea s-o folosesc cu alta lanseta la maruntisuri (sau s-o dau la un copil sarman).
Mulinete mai bune am,ca sa le combin cu batzul.
Riscul mare ar fi ca la lanseta mica sa traga pestele mare :lol: :lol: dar in cazul asta ar ceda si lanseta :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Feb 2007, 18:35

tu faci doar calculul ca-ti iasa o mulineta free,dar gandeste-te ca poti lua un combo bun pe ambele parti cu reducere de 40-50$.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 21 Feb 2007, 18:40

Poti fi mai explicit?
Indica-mi ceva;cum am spus,la tehnologie sunt hentz :oops:
Poate prind urmatoarea comanda.Daca nu termin banii pana atunci :lol: :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Feb 2007, 19:12

eu ti-am indicat mai sus ceea ce folosesc,nu-ti pot indica ce nu cunosc.mai intreaba si tu,mai sfatuieste-te cu altii,ca pe pagina de combo's sunt destule oferte ok.
dar decat o mulineta free care te poate tine ca un obiect obtinut free,mai bine pui ceva banuti deoparte pana la urmatoarea comanda si un combo la 100$ te va multumi cu siguranta.
tre sa tii cont si de taxele cu care ajunge acest combo in tara.

Scrie răspuns