Ochii 3D Cum se fac??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 22 Feb 2007, 13:27

Badie, sa stii k daca voblerul nu are ochi 3d rapitorul nu se uita la el..... :lol: :lol: :lol: :lol:...:P :P :P
Pilly

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 22 Feb 2007, 13:46

pilula scrie:Badie, sa stii k daca voblerul nu are ochi 3d rapitorul nu se uita la el..... :lol: :lol: :lol: :lol:...:P :P :P
Daca te'ai stradui sa pui si tu 3D eyes poate ai vinde mai bine. :D
Cu siguranta pentru rapitor nu conteaza foarte mult asta,dar pt. lurebuilder sau pt. client poate conta enorm. :D
Pace!
C&R, please!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Feb 2007, 15:04

eu fac pentru mine si aspectul conteaza foarte mult, adica dedic destul timp unui singur vobler, pot face si la banda rulanta si prinzatoare ca in final evolutia conteaza undeva la 70%, am vazut tot felul de ciudatenii si culori cretine care prind, asta nu ma mai surprinde, dar imi place aspectul si ochii aceia fac si ei o diferenta :P.....

@panda_xxx stiu ca au in sacele dar nam mai ajuns acolo de o carca de vreme :roll:

@djbeju pozele au disparut fiindca cei de pe tackle au avut probleme cu serverul si cei care tineau siteul inainte au disparut fara urma cu toate informatiile de la toate siteurile ptr care erau host :roll:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Feb 2007, 15:37

Hmm , cam putin doi ochii , cite unu pe o parte , daca nu-l vede , eu as pune cite trei pe o parte , sa fiu sigur he!he!

Adevaru ca atita cit traiesti vezi . Saptamina trecuta dadea linga mine unu , si numa nu-mi dadeam seama ce pattern are , naluca evident . Am intrat cu el in vorba , rezulta ca dadea cu Rapala , dar tapitat de el cu piele de piton . Nu l-am intrebat care ii schema , da o sa-l intreb .
Acu vreun an dadea unu cu un vobler tapitat cu un fel de plus subtire . Dupa doua -trei lansari il scufunda intr-un borcan cu mirodenii lichide, trebuia sa stai in stinga lui ca in rest cam sareau stropi din potiunea magica .

Fir Intins!!!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Feb 2007, 11:28

ma dar rautaciosi mai sunteti am vrut doar sfaturi si ideei.

una i cand i faci tu si alta i cand i cumperi(se numeste mandrie si ambitie)

dar se pare k voi (uni dintre voi) chiar nu stiu ce inseamana asta :shock:

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 23 Feb 2007, 11:44

tu ai verificat mesajele private pe care le-ai primit in ultima vreme?
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 23 Feb 2007, 14:33

Badie_talmaciu scrie:ma dar rautaciosi mai sunteti am vrut doar sfaturi si ideei.

una i cand i faci tu si alta i cand i cumperi(se numeste mandrie si ambitie)

dar se pare k voi (uni dintre voi) chiar nu stiu ce inseamana asta :shock:
salut,

mah Badie si io nu stiam cum se fac ochi astia, da acum nici nu ma mai intere, ca la trej de mi cat o zis dan ca-s n-are rost sa-mi mai pierd timpu sa-i fac si oricum nu-i fac ca si aia cumparatzi, si oricum nu prea conteazsa (zik io) daca are vobleru oci 3D sau nu, chestie pur de estetika, comerciala ia-o cum vrei tu..

ps. pune-te pe cioplit mai Badie ca io aproape am terminat seria Fluo pentru primavara, acusi incepe zezonu la bobler, si vezsi de mesajele private sunt sugur ca Stefan ti-o zis poate cum se fack ochi astia 3D :wink:
be smart be silent be deadly.....

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 23 Feb 2007, 14:38

uite aici de exemplu cum se fac ochii aia ...

http://xoomer.alice.it/cjbur/a_occhi_3d.htm

si in cazul in care mai cauti pe net vei gasi cu siguranta.

Dupa cum a zis si empty ... mai bine ii cumperi decat sa te chinui sa ii faci ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 23 Feb 2007, 14:46

cand o sa va prindeti si voi ca nu-i vorba de bani, oamenii care baga d-astea o fac mai mult pt ca-i fun.

pikeman, daca-mi dai o adresa de mail pe privat iti trimit niste pozne sa vezi cum ii fac eu la streamere. mai simplu si mai rapidos nu exista, garantat mere si pe voblere.

stefane, sa-ti trimit si tie? cred ca p-asta n-o stii... :)

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 23 Feb 2007, 14:55

eugen scrie:cand o sa va prindeti si voi ca nu-i vorba de bani, oamenii care baga d-astea o fac mai mult pt ca-i fun.
salut,

fun, ne fun, nu zik ca nu dar poate ai uitat sa iei in considerare timpul pe care uni dintre noi il au la dispozitzie sa faca un vobler, mai ales cand esti presat de primavara care din fericire nu intarzsie sa se instaleze :)
be smart be silent be deadly.....

Scrie răspuns