Ochelari polarizati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ochelari polarizati
Salutare,
Va rog sa-mi recomandati o pereche de ochelari polarizati intre 0-150 ron care sa fie decenti.
Pana acum nu am mai avut, e prima data cand imi iau, deci nu vreau sa investesc o suma prea mare acum, asta va fi o pereche de acomodare.
Ma intereseaza in special pentru pescuitul pe rauri (Arges, Neajlov, Sabar, Ialomita etc), de pe mal, in conditii de soare, uneori prin paduri, deci sa filtreze foarte bine.
Multumesc,
Va rog sa-mi recomandati o pereche de ochelari polarizati intre 0-150 ron care sa fie decenti.
Pana acum nu am mai avut, e prima data cand imi iau, deci nu vreau sa investesc o suma prea mare acum, asta va fi o pereche de acomodare.
Ma intereseaza in special pentru pescuitul pe rauri (Arges, Neajlov, Sabar, Ialomita etc), de pe mal, in conditii de soare, uneori prin paduri, deci sa filtreze foarte bine.
Multumesc,
- ovi_vl
- utilizator constant
Re: Ochelari polarizati
iti recomand o pereche de polaroizi pentru condus,au lentila portocalie,nu stiu exact modelul costa cam 30E si sunt super si la peste si la condus. (si a luat tata o pereche si o folosesc mai mult eu in ambele situatii) , am mai avut asa de la polar eagle luati de la totalfishing dar aveau rama foarte proasta din plastic,s a rupt in rucsac si a trebuit sa renunt la ei...si unii cu rama gen rayban si lentile polaroid...dintre toti cei mai buni polaroizii pt condus...nu stiu exact modelul daca doresti ma uit
Salut!
Vezi pe mormota.ro sunt din gama goggle. Foarte buni mai ales daca porti si ochelari de vedere. Succes!
Vezi pe mormota.ro sunt din gama goggle. Foarte buni mai ales daca porti si ochelari de vedere. Succes!
am fost azi la optiblu si am vazut si probat mai multe perechi de ochelari Polaroid.
am inteles ca cei de categoria 3 (scara de la 1 la 4) sunt buni si pt pescuit si pt condus.
dna de acolo mi-a spus ca pt pescuit se cauta mai mult cei cu lentil galbene.
totusi, toate perechile pe care le-am probat parca nu etansau complet ochii, adica ramanea un spatiu mai mare sau mai mic intre lentile si piele, prin care patrundea lumina. nu imi dau seama daca ar trebui sa etanseze complet si daca parunde lumina cat de mult influenteaza acest lucru pescuitul.
am inteles ca cei de categoria 3 (scara de la 1 la 4) sunt buni si pt pescuit si pt condus.
dna de acolo mi-a spus ca pt pescuit se cauta mai mult cei cu lentil galbene.
totusi, toate perechile pe care le-am probat parca nu etansau complet ochii, adica ramanea un spatiu mai mare sau mai mic intre lentile si piele, prin care patrundea lumina. nu imi dau seama daca ar trebui sa etanseze complet si daca parunde lumina cat de mult influenteaza acest lucru pescuitul.
chestia cu etansarea e cu dus si intors, nu iti intra soare pe sus/lateral deloc daca sunt etansati, dar daca pescuiesti vara pe soare si mai ales daca au si ramele negre, se incing rau, transpiri mult cu ei si se aburesc, eu am o pereche de rapala sportsman's si deja transpir rau cu ei...
Am o pereche de ochelari polarizati cumparati de la Decatlon cumparati de 4 ani si sint foare multumit de ei,m-au costat 12 euro aproximativ,super pentru pescuit...la un pret excelent.
Salut,
eu dau o mare importanta acestui accesoriu intr-o partida de pescuit si de aceea am cautat mult timp ochelarii "perfecti", pana la urma m-am oprit de curand la acestia si nu am nimic sa le reprosez ( http://www.wsbteam.com/diverse/review-o ... -cameleon/ ) - nu se incadreaza in bugetul tau dar macar poti sa-ti dai seama in cautarile tale ce calitati trebuia sa aiba niste ochelari.
eu dau o mare importanta acestui accesoriu intr-o partida de pescuit si de aceea am cautat mult timp ochelarii "perfecti", pana la urma m-am oprit de curand la acestia si nu am nimic sa le reprosez ( http://www.wsbteam.com/diverse/review-o ... -cameleon/ ) - nu se incadreaza in bugetul tau dar macar poti sa-ti dai seama in cautarile tale ce calitati trebuia sa aiba niste ochelari.
-
- veteran
Propun pentru comparatie si ochelari WILEYX care au o gama speciala pentru pescuit!
Foarte buni si acestia dar din pacate pretul este pe masura, toate modelele care mi-au facut cu ochiul sareau de 600 ron...cleanercrist scrie:Propun pentru comparatie si ochelari WILEYX care au o gama speciala pentru pescuit!
Lentilele galbene dau contrast mai puternic si te ajuta sa vezi mai bine pe lumina slaba (la umbra, cand e foarte inorat, dimineata pana dupa rasarit, seara inainte de apus si pana tarziu inainte de inoptat). Prin lentile galbene se vede totul parca mai insorit.bbbogdann scrie: dna de acolo mi-a spus ca pt pescuit se cauta mai mult cei cu lentile galbene.
Eu am 2 perechi de ochelari ieftini cumparati de la TotalFishing acum vreo 3 ani, cu vreo 50 RON perechea.
Am o pereche cu lentina galbena/bejulie care-i folosesc dimineata/seara/cand e nor si o pereche cu lentila gri pe care ii folosesc ziua cand e foarte insorit si uneori la condus.
Parerea mea e sa-ti iei ceva ieftinos (de la Jaxon sau Energo sau etc...) vezi cum te descurci cu ei pana la vara, si daca iti plac si fac o diferenta majora pentru tine in pescuit, sa cumperi apoi ceva mai scump.