Ochelari polarizati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Ochelari polarizati
Cei folositi de mine au lentile galbene,super pe vreme inorata ,ce trebuie sa ti cont ca ochelari nu sint doar pentru a te proteja de soare au si alt rol,cum ar fi la anumite agataturi cu jiguri la adincimi mici cind incercam sa eliberam jigul scapa din agatatura si vine direct in fata,concluzia e ca iti protejeaza ochii ,nu se intimpla toata ziua dar se intimpla, de accea prefer ochelari mai ieftini pentru a nu plinge dupa ei la un accident de tipul acesta....
eu mi-am facut la optica o pereche cu lentile polarizate
cauti o rama ok(daca nu au ei),te costa aprox 80 lei lentila,dar face toti banii,e diferenta f mare de calitate
am avut si Polaroid la 200 lei,nu se compara
cauti o rama ok(daca nu au ei),te costa aprox 80 lei lentila,dar face toti banii,e diferenta f mare de calitate
am avut si Polaroid la 200 lei,nu se compara
Prin 2008 mi-am luat o pereche de SOLANO de le Energo, lentile inchise la culoare. Atunci m-au sostat in jur de 20 euro. S-au adeverit a fi foarte O.K. atat la pescuit pe lac din barca multe ore-n sir, de pe mal, pe rauri, cat si la volan. Recomand cu incredere !
Eu am Balzer Polavision Sports, cod: 1 8730 033 cu Rapala Floating Lanyard, cod: RVG-093A si sunt foarte multumit.
Mi-au placut si Rapala cod:RVG-022F, Shimano Stradic cod:SUNSTR, Polaroid cod:P7123C, Solano cod:SP6037, Solano cod:SP60005A, Solano cod:SP60005D
Mi-au placut si Rapala cod:RVG-022F, Shimano Stradic cod:SUNSTR, Polaroid cod:P7123C, Solano cod:SP6037, Solano cod:SP60005A, Solano cod:SP60005D
-
- junior
Cei mai tari de pe piata sunt Costa del Mar si Oakley, un compromis optim pret performanta ar fi Bolle.
"Tari" ar mai fi si Maui Jim, Smith Optics si alte citeva branduri...black mamba scrie:Cei mai tari de pe piata sunt Costa del Mar si Oakley, un compromis optim pret performanta ar fi Bolle.
Pentru a-ti face o idee despre ochelari, se poate baga la Ebay "polarized sunglasses" ...
O mica problema e ca cere timp de studiu, vor fi afisate peste 40 000 de anunturi..

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
- utilizator nou
salut dupa multe cautari,m-am decis la perechea asta http://www.ochelarisoare.net/detalii.php?produs=228 ,am dat comanda maine vin am sa va spun cum sant 

-
- utilizator nou
foarte multumit