toni f scrie:@ vali
boss, mci de iertaciune ... ce inseamna conditii speciale ?
exact pe astia i-am vazut cand am fost la peste vineri 11 feb, la acel nene

)))
not bad, not bad at all

))
doar ca pe moaca mea de tatar nu cad de loc

....
Conditiile speciale despre care am facut vorbire au fost legate de locul de pescuit .
Fiind inca primavara bibanii erau cantonati in fata calugarului intr-o apa putin mai adinca si cu putin curent.
Nu stiu de ce se gaseau aproape toti bibanii din balta in acel moment acolo dar stiu un singur lucru ca regulamentul prevedea o distanta de 40 m intre concurenti si cum Eugen si-a ales locul de pescuit in mijlocul calugarului a stat perfect pe "prajitura"...

noi ceilalti care am pescuit in laterala sau in spatele lui am prins doar ceea ce-i scapau lui
Oricum Eugen a fost un tip mai mult decit fair-play cind la sfirsitul mansei a propus organizatorilor sa inchida zona calugarului ,deoarece era prea facil sa prinzi pesti in conditia in care ajungeai acolo printre primii.
Cum organizatorii nu au facut acest lucru ,Eugen si colegii lui de club care aveau deja Torquedo in dotare au luat cu asalt calugarul si in mansa a 2-a.
Clasamentul de atunci e lesne de intuit desi in mansa a 3-a bibanii au disparut cu desavirsire din calugar.

dar jocurile erau deja facute.
Ramine insa de apreciat si de notat faptul ca Eugen a prins 200 de bibani in 5 ore de mansa lucru care nu sa mai intimplat pina atunci in nici o competitie..
P.S. Cit despre ochelari ,vezi ca mai sunt si alte modele care te pot avantaja

,trebuie doar a-ti doresti asta.