o parere.. voblere Ugly Duckling vs. Salmo

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

MARIUS POPA
veteran
veteran

o parere.. voblere Ugly Duckling vs. Salmo

Mesaj de MARIUS POPA » 03 Ian 2009, 14:48

salut si la multi ani voua , prieteni si pescari!
ce parere aveti despre voblerele din gama Ugly Duckling , comparativ cu cele de la salmo??ma intereseaza pentru impresionarea clenilor :lol: !
si daca ati folosit, ce modele ( pentru clean evident)!
evolutia cum este, constanta, dereglata, nu au bataie, nu se scufunda, stiti voi, mici detalii importante.
multumesc si fir intins, daac cumva va hotarati sa parasiti caminol conjugal, pentru o copca, sau nu neaparat! 8) 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 04 Ian 2009, 02:25

cu ratusca pe apa e ok. modelele de 2-3 cm depreferat culori naturale s, bs, sil, bis, mac. le prefer pe cele sinking. din 30/40 de buc doar unul sau doua au probleme, dar stii iei patentul si te joci cu ochetul pana bate...
la clean incearca neaparat voblerele cu bile gen strike, rivr2sea, yozuri aile, cozma etc
am parasit caminul conjugal pt cativa cleni la copca, dar pinkies si larve... :(

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Ian 2009, 19:36

salmo mi se par ok, pret/calitate ma refer, de aia eram curios de aceasta marca, dorado!
dar pina la urma practica bate teoria, si mai bine le probez, insa mi-ar fi de mare ajutor si intelepciunea poporului :D ,ceva modele productive de clean!
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 04 Ian 2009, 20:07

marius eu pescuiesc la clean pe suceava si cele mai bune rezultate le am avut la rotativa dam effzet argintie pana anul trecut cand un prieten mi a recomandat niste voblere sub forma de gandac de la river2sea.vreau sa ti spun ca rezultatele au fost excelente...mult peste toate voblerele folosite pana atunci si chiar peste lingurita.cu rezultate bune am prins clean la salmo tiny si salmo hornet .

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Ian 2009, 20:09

am zis dorado, asta e alta poveste!
si ce modele de la river2sea.si eu am luat la meps argintie destul de bine, dar si la horneturi!
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Ian 2009, 20:28

De la ambele firme to ce e sub 5 cm prind bine clean. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 04 Ian 2009, 21:18

Eu pescuiesc aproape numai la clean si am avut rezultate la ambele voblere (mai bine la salmo tiny dar fara rezultate notabile). dar cel mai bine a mers la dorado.

Sebicu
utilizator constant
utilizator constant

Re: o parere.. voblere Ugly Duckling vs. Salmo

Mesaj de Sebicu » 04 Ian 2009, 21:29

MARIUS POPA scrie: ce parere aveti despre voblerele din gama Ugly Duckling , comparativ cu cele de la salmo??
MARIUS POPA scrie:salmo mi se par ok, pret/calitate ma refer, de aia eram curios de aceasta marca, dorado!
MARIUS POPA scrie: am zis dorado, asta e alta poveste!
Ugly Ducking si Dorado sunt marci diferite. :) :twisted:
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 04 Ian 2009, 21:37

MARIUS POPA scrie:salmo mi se par ok, pret/calitate ma refer, de aia eram curios de aceasta marca, dorado!
dar pina la urma practica bate teoria, si mai bine le probez, insa mi-ar fi de mare ajutor si intelepciunea poporului :D ,ceva modele productive de clean!
invader 4 /magic 1,8/alaska 2,5-3/clasic 4-5/frog 3,5/stick

MARIUS POPA
veteran
veteran

Re: o parere.. voblere Ugly Duckling vs. Salmo

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Ian 2009, 21:44

am gresit cind am scris, asta stiu si eu domnu sebicu :evil: !dar daca tot am deschis subiectul, care dintre aceste 3 marci ar fi pe primul loc , dupa parerea dumneavoastra dragi pescari si preteni :D !
Sebicu scrie:
MARIUS POPA scrie: ce parere aveti despre voblerele din gama Ugly Duckling , comparativ cu cele de la salmo??
MARIUS POPA scrie: am zis dorado, asta e alta poveste!
Ugly Ducking si Dorado sunt marci diferite. :) :twisted:
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns