o parere.. voblere Ugly Duckling vs. Salmo

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 05 Ian 2009, 09:21

"Topul" acesta cu cele 3 voblerele din gama Salmo, Ugly si Dorado o sa fie diferit de la pescar la pescar.
pentru mine vine cam asa:
1. Dorado invader 1,8
2. Dorado alaska 2,5
3. Salmo Tiny
4. Salmo Hornet
5. Ugly
Dintre toate mie mi se pare ca Dorado are cea mai buna evolutie.
O sa mai adaug cateva poze in galerie cu cleni cu Dorado in gura. :D

buntaro
senior
senior

Mesaj de buntaro » 08 Ian 2009, 13:21

cu salmo anul trecut nu am avut rezultate notabile cel putin nu cu horneturile, au mers binisor tiny,preferabil sinking culori metalice,ugly-urile imi plac fiindca in varianta sinking se lanseaza foarte bine.bine ar fi sa mai incarci si cu alte firme chiar daca au naluci mai scumpe sau...chiar mai ieftine.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 09 Ian 2009, 10:00

pot zice ca,cu horneturi Salmo Hornet H2SRS,Salmo Hornet H3S, Salmo Hornet H3SRS am avut ceva capturi, dar cele mai bune rezultate tot la rotativa meps silver de 2,5 si 3,5gr. ,!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 09 Ian 2009, 17:27

YoNutzu scrie: Dintre toate mie mi se pare ca Dorado are cea mai buna evolutie.
O sa mai adaug cateva poze in galerie cu cleni cu Dorado in gura. :D
daca tot esti multumit de magic 1,8, incearca-l pe ala imitatie de insecta cu aripioare atat s cat si f.

payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 06 Aug 2009, 12:37

ventoflorin scrie:marius eu pescuiesc la clean pe suceava si cele mai bune rezultate le am avut la rotativa dam effzet argintie pana anul trecut cand un prieten mi a recomandat niste voblere sub forma de gandac de la river2sea.vreau sa ti spun ca rezultatele au fost excelente...mult peste toate voblerele folosite pana atunci si chiar peste lingurita.cu rezultate bune am prins clean la salmo tiny si salmo hornet .
cu Beeeee Crank spui?
http://www.river2sea.com/

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 06 Aug 2009, 13:52

fac ce fac , dar tot rotativele sunt mai productive la mine.
in urma cu ceva zile, am fost pe mures, in localitatea Mescreac:"Meşcreac (în maghiară Meggykerék, în trad. "Ocolul cu vişini", în germană Weichseldorf, în trad. "Satul cu vişini") este un sat în judeţul Alba, Transilvania, România. Face parte din comuna Rădeşti şi este situat pe malul stâng al Mureşului, între Aiud şi Teiuş". un loc nemaipomenit, 2 cascade, de-a latul muresului,te puteai baga pina la mijlocul lui, sau chiar traversa destul de usor, numai trebuia sa fi atent sa nu aluneci pe milul batatorit de apa,dadeam paralel cu cascada, unde era mai involburata apa si lasam rotativa sa cada usor la vale.
deci, vb de rotative...Blue Fox Vibrax Classic nr1 si 2, silver si gold.nemaipomenite, apoi Rotativa Mepps Aglia, marimea 1, Silver, 3.5gr..
am dat cu horneturi , dar curentul era prea mare,.
pot zice ca in anumite circumstante, rotativa este superioara voblerului,parerea mea.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 06 Aug 2009, 16:29

Eu am avut rezultate foarte bune la ugly pe mures in special, in lac prefer horneturile. Nu stiu codul culorii dar ugly-ul acela cu spatele verde si aripioara rosie a prins excelent in cazul in care nici rotativa nici hornetul nu a prins. Spre exemplu am fost sapt trecuta pe belis, foarte multi pescari majoritatea la stationar dar nimeni nu prindea nimic, nici eu nu am prins pana nu am trecut pe ugly, dupa care au inceput sa apara rezultatele. La alte voblere nu am avut rezultate la hornet nu se aruncau, in tiny nu am incredere dar la ugly si tatal meu a prins prima data cand a luat un bat de pescuit in mana. Din punctul meu de vedere este un vobler care nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui pescar de clean.
Devoted to fishing

parintele
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de parintele » 06 Aug 2009, 17:06

gandacii ca si alte goange de la river2sea sunt MARI...and spun mari inseamna mari, 5cm pare decent insa cand le vezi in fata sunt mari tata...gandacii sunt cam cat o nuca dravana, libelulele la fel, , cam cat degetul pe corp de groase...

Teoretic arata bine, in poze arata ok, live dupa parerea mea sunt dezastru...POATE daca ai rabdare sa cauti un record da. insa altfel sunt monstruos de mari...
Bullheadul de 4.5 e mic pe langa majoritatea goangelor de la river....

de la ricer sunt niste pestisori mici , foarte mici, cam 2-2.5, aia da, se preteaza bine la clean din pacate aveau numai un rosu metalic...

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 06 Aug 2009, 23:32

radov1c1 scrie:Eu am avut rezultate foarte bune la ugly pe mures in special, in lac prefer horneturile. Nu stiu codul culorii dar ugly-ul acela cu spatele verde si aripioara rosie a prins excelent in cazul in care nici rotativa nici hornetul nu a prins. Spre exemplu am fost sapt trecuta pe belis, foarte multi pescari majoritatea la stationar dar nimeni nu prindea nimic, nici eu nu am prins pana nu am trecut pe ugly, dupa care au inceput sa apara rezultatele. La alte voblere nu am avut rezultate la hornet nu se aruncau, in tiny nu am incredere dar la ugly si tatal meu a prins prima data cand a luat un bat de pescuit in mana. Din punctul meu de vedere este un vobler care nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui pescar de clean.
sil e codul culorii,ugly mi-au dat rezultate mult mai bune decat salmo

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 07 Aug 2009, 13:10

cu strike pro nu ati incercat???

eu la babypro am avut super rezultate......
si salmo hornet...
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Scrie răspuns