pentru mine vine cam asa:
1. Dorado invader 1,8
2. Dorado alaska 2,5
3. Salmo Tiny
4. Salmo Hornet
5. Ugly
Dintre toate mie mi se pare ca Dorado are cea mai buna evolutie.
O sa mai adaug cateva poze in galerie cu cleni cu Dorado in gura.

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
cu Beeeee Crank spui?ventoflorin scrie:marius eu pescuiesc la clean pe suceava si cele mai bune rezultate le am avut la rotativa dam effzet argintie pana anul trecut cand un prieten mi a recomandat niste voblere sub forma de gandac de la river2sea.vreau sa ti spun ca rezultatele au fost excelente...mult peste toate voblerele folosite pana atunci si chiar peste lingurita.cu rezultate bune am prins clean la salmo tiny si salmo hornet .
sil e codul culorii,ugly mi-au dat rezultate mult mai bune decat salmoradov1c1 scrie:Eu am avut rezultate foarte bune la ugly pe mures in special, in lac prefer horneturile. Nu stiu codul culorii dar ugly-ul acela cu spatele verde si aripioara rosie a prins excelent in cazul in care nici rotativa nici hornetul nu a prins. Spre exemplu am fost sapt trecuta pe belis, foarte multi pescari majoritatea la stationar dar nimeni nu prindea nimic, nici eu nu am prins pana nu am trecut pe ugly, dupa care au inceput sa apara rezultatele. La alte voblere nu am avut rezultate la hornet nu se aruncau, in tiny nu am incredere dar la ugly si tatal meu a prins prima data cand a luat un bat de pescuit in mana. Din punctul meu de vedere este un vobler care nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui pescar de clean.