o combinatie buna
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
multumesc pt. raspunsuri
Dati ex. de lansete cu actiune moderata{rotative,oscilante) si fast extra-fast(silicoane).Sa fie cat de cat buna.Pana in 150 ron.
Revin pt ca cred ca nu ti-am citit mesajul integral sau a fost editat intre timp.
[quote]iar in discutie era vorba despre o lanseta 5-25 gr. versus 10-40 grame
e mai puternica aia de 10-40 ? ?[/quote]
Sunt doua lansete in doua clase diferite. Teoretic n-ar trebui comparate. E ca si cum l-ai pune sa boxeze pe Doroftei cu Bute. Sau sa joace juniorii lui Ajax cu seniorii lui FC Scornicesti sa zicem (aici intervine diferentza de brand sau firma care cred ca overlapeaza criteriul de varsta). Exemplele sunt fortzate.
Am vazut la o reprezentatzie cum unei lansete light de clasa de pretz very low - celebra Ugly Stick - aproape ca i s-a facut nod. Parca n-as incerca asta cu nici un mediu sau medium-heavy de high-strain de la firme mai consacrate.
Si daca vrei un raspuns mai concret, ca in testele de "logica" invocate:
Unele lansete de 10-40 sunt mai puternice decat unele de 5-25g.
Cu bine!
[quote]iar in discutie era vorba despre o lanseta 5-25 gr. versus 10-40 grame
e mai puternica aia de 10-40 ? ?[/quote]
Sunt doua lansete in doua clase diferite. Teoretic n-ar trebui comparate. E ca si cum l-ai pune sa boxeze pe Doroftei cu Bute. Sau sa joace juniorii lui Ajax cu seniorii lui FC Scornicesti sa zicem (aici intervine diferentza de brand sau firma care cred ca overlapeaza criteriul de varsta). Exemplele sunt fortzate.
Am vazut la o reprezentatzie cum unei lansete light de clasa de pretz very low - celebra Ugly Stick - aproape ca i s-a facut nod. Parca n-as incerca asta cu nici un mediu sau medium-heavy de high-strain de la firme mai consacrate.
Si daca vrei un raspuns mai concret, ca in testele de "logica" invocate:
Unele lansete de 10-40 sunt mai puternice decat unele de 5-25g.
Cu bine!
Sa-ti dea cineva exemplu mura-n gura e mai greu.... mai ales ca vei primi mai multe exemple cu bete ce nu prea le gasesti la noi in comert 
Uite aici ca sa intelegi mai bine treaba cu actiunea betelor (adica felul in care flexeaza, se indoaie ... etc....).

Cel mai bine bati putin magazinele (asta daca vrei sa-l iei din tara) si te joci putin cu betele de pe acolo ca sa vezi cum sta treaba.

Uite aici ca sa intelegi mai bine treaba cu actiunea betelor (adica felul in care flexeaza, se indoaie ... etc....).
Cel mai bine bati putin magazinele (asta daca vrei sa-l iei din tara) si te joci putin cu betele de pe acolo ca sa vezi cum sta treaba.
- StefanDinu
- veteran
Re: multumesc pt. raspunsuri
Am fost surprins placut de MAVER Skirt - actiune rapida (fast).adrian_23 scrie:Dati ex. de lansete cu actiune moderata{rotative,oscilante) si fast extra-fast(silicoane).Sa fie cat de cat buna.Pana in 150 ron.
Cu actiune medie gasesti destul de usor ceva bun.
- StefanDinu
- veteran
Robustetea lansetei e o chestiune destul de relativa. Cu o lanseta de UL poti (daca ai rabdare si pricepere ... dar mai ales rabdare) sa scoti un peste cu adevarat mare.
Greutatea naluci pe care o lanseta o poate lansa, da informatii concrete despte robustetea lansetei doar in cazul unor lansete asemanatoare (acelasi material, acelasi producator, acelasi mod de legare a innelelor ...) ... in rest (dupa cum spun si Onesti) totul este relativ si informal ...
Parerea mea ...
Greutatea naluci pe care o lanseta o poate lansa, da informatii concrete despte robustetea lansetei doar in cazul unor lansete asemanatoare (acelasi material, acelasi producator, acelasi mod de legare a innelelor ...) ... in rest (dupa cum spun si Onesti) totul este relativ si informal ...
Parerea mea ...