Numarul nalucilor si importanta lor...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
Dupa un anumit numar de bete, unul in plus nu se mai observa. La naluci la fel.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
razvan m. scrie:Va mai spun una: "Cum n-ai mai vazut batul asta ? E unul din primele mele bete dar n-am mai pescuit cu el de mult"
....sau sa va mai zic eu una, trec accidental pe la un amic, iar mama lui cand ma vede imi zice pe un ton poruncitor:"...si sa iti mai duci din betze acasa ca ai umplut camera lui ****** de nu mai are loc sa se miste!"

Adelin scrie:razvan m. scrie:Va mai spun una: "Cum n-ai mai vazut batul asta ? E unul din primele mele bete dar n-am mai pescuit cu el de mult"
....sau sa va mai zic eu una, trec accidental pe la un amic, iar mama lui cand ma vede imi zice pe un ton poruncitor:"...si sa iti mai duci din betze acasa ca ai umplut camera lui ****** de nu mai are loc sa se miste!"![]()
![]()
![]()
...."..
io scule aici?!!!
", zic cu mirare, in timp ce amicul ma inghiontea ca sa tac.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

trebuia sa te-anunte din timp...

de multe ori am fost surprins in magazine de vanzatori razuind eticheta cu pretul. radeau pe sub mustata.
asta pana mi-a zis nevasta-mea: "
"- lasa, draga..nu te mai obosi, stiu cat costa o Rapala.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- Stefan Tudose
- Moderator
- Mugurstefan
- veteran
Neeehh, le tinem in cutie sub lacat cu cifru cu combinatia numai de noi stiuta !!d4md3od scrie:nimeni nu se mai ofera sa isi pozeze nalucile ?
Si daca mai sunt si altii prin'prejur le palmam , si dam pe ascuns ..!

Joke, just kidding !

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Nu, dar daca ai chef de scufundari pe partea virana a lacului sigur vei gasi cateva naluci. La apa in afara de accidente(agatat cabluri de la balastiera) nu pierd mai mult de 2-3 naluci pe an.SF scrie:Sire , Tormentoru ala sinking de la Abu nu l-ai incercat , sau macar floating-u , la stiuca .
Apropos , nu ai pierdut tu cumva la Apa un fire-tiger de 12cm cu barbeta rabatabila , acum vreo 9 ani ( nu scria absolut nimic pe el , lucru care m-a mirat destul ) ? L-am vindut pe o mica avere la un fanatic ( dupa ce am pescuit cu el si nu am prins nimic ) , da intodeauna m-am intrebat a cui putea fi .
Fir Intins!!!