noutati D.A.M 2012

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Noi 2011, 18:41

fusai si eu cu dan bobei azi :lol: la scobar :lol: :lol: :lol: :oops: m-a facut cu 14 la 8 :lol: tatusi am incercat si la clean cu gobleri
aoleu shalili, aoleu, o fu cam frig
p.s. noutatea o fu de la daiwa ca io rasucit firu lu dan de s-o chinuit toata ziua :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 13 Noi 2011, 19:29

pikeman scrie:fusai si eu cu dan bobei azi

asa care va sa zica, Dan umbla dupa pesti in loc sa-si faca tub :twisted:
pikeman scrie:m-a facut cu 14 la 8
bag sama ca v-ati distrat "amical" :lol: :lol:
pikeman scrie:p.s. noutatea o fu de la daiwa ca io rasucit firu lu dan de s-o chinuit toata ziua
cu firu rasucit ii mai cu dichis , ca poa sa fie mai multe cauze pe frig dar sunt convins ca daca ii de la mulinela gaseste el alternative :wink:
pot sa-i dau si eu vreo 2-3 sugestii (dupa buget) ca tot forumu' stie ca ma pricep la asta
:lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 13 Noi 2011, 19:41

pacat ca dam-urile e grele insa cred ca is fiabile, imi placeau cele de demult, amu de cand cu gigurile , te cam doare incheietura pe rau si orice gram in - e binevenit :twisted:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 13 Noi 2011, 20:10

e si D.A.M -uri usoare pe baza de magneziu sau compozite dar mai depinde si de buget si de pretentii . mie ce mi-a placut la ele in general a fost simplitatea mecanismelor (fara multe piese mici :) si poate si de aici provine o parte din fiabilitate) .

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 13 Noi 2011, 20:59

Recunosc, mulineta nu e DAM, e o Daiwa, d'aia face figuri :lol: Cu tubul am rezolvat-o, am primit azi de la pike unul de sakura in care imi incap joardele da fix, mare domn. :wink:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 13 Noi 2011, 21:25

dan bobei scrie:Recunosc, mulineta nu e DAM, e o Daiwa, d'aia face figuri :lol:

tare asta :lol: :lol:
dan bobei scrie:Cu tubul am rezolvat-o, am primit azi de la pike unul de sakura in care imi incap joardele da fix, mare domn. :wink:

ce e al omului e al omului iar pike e intradevar mare domn :respekt: vorba ii e taioasa cateodata dar toate nu le poti avea :lol:

Scrie răspuns