discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

se poate interpreta de aici si faptul ca e uns cu toate alifiile

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
SF
- veteran

p5ih0 scrie:desi nu sunt fan shimano, tre sa dau jos palaria in fata acestui producator.
tot auzisem/vazusem pe diverse siteuri sau forumuri de noul stadic ci4. da cam atat, nimeni nu stia prea multe, apoi a aparut la vanzare, nici cu asta nu prea m-am lamurit despre ce inseamna ci4 ala. eh acu ratacind pe net, am gasit un flimultet pe youtube de la prietenii nostrii de pe insula cutremurelor in care prezinta modelele ci4... bine mai zic ei ceva peacolo, da nu e nici macar unu in coltu de jos a ecranului sa ne transmita macar prin limbaju semnelor traducerea
pe langa cele 4 modele din clip, mai exista stradic si rarenium ambele construite cu ajutorul tehnologiei ci4. nu stiu daca sunt in total 6 modele sau exista anumiti coresondenti pe pietele us/jp/eu (numai sephia si stradic imi seamana intre ele), dar cert e ca toate arata bestial...
aruncati un ochi aici :
http://www.youtube.com/watch?v=tCrleVN0 ... re=related
daca si merg cum arata... fura ceva clienti daiwa in anu care vine

Depinde ce fel de clienti , cel putin la categoria light orice om cu scaun la cap da cu Shimano
In cea ce priveste mulinetele , nu-s pe stilu meu !
Atit Daiwa , cu zaionu , dar si Shimano cu c14 vorbesc de parca ar fi descoperit cum sa scoti aur din frunze de dud ! Ce au descoperit ? Ca lumea tine frina deschisa , mult mai deschisa decit are mulinelu maxim drag ! Asa ca merge schema cu mulinelu mai usor pt. tot felu de bimbogays din pescuit

care se pling de sale si incheieturi dupa ce stau o saptamina cu ochii pe fereastra visind la pescuit in ceva birou pe undeva , duminicari de felu lor
In ce marimi baga C14 ? Sau zaion ! Daca ii asa de tare si smecher de ce nu apare in Stellas sau Saltigas ! Pai nu ar fi culmea universului sa scada o mulineta de la aproape 900 de grame la vreo 600 fara sa ii stirbeasca prestatia ! Problema ca buna parte din aia care dau cu marimi mari chiar trag de ele , au nevoie reala de power in toate ungherele mulinetei , asa ca brusc de la o marime in sus zaionu si C14 devin timide si pufoase , nu mai is materialele dure din clasele mici

-
RYOBI
- veteran

eu zic ca vali ar putea sa ne faca un mic review despre noua daiwa caldia zaion daca tot discutam de noul concept ci4

-
Jedi
- veteran

Cind o sa vad cutie de viteza (care si functioneaza vreo 200 000 km

) din Zaion sau alte materiale shpatziale , cu pinioane de dural dar calit,forjat ,Palladin,Aladin sau Gepetto

..o sa mai cumpar molinete de plastic.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
vali stratonov
- veteran

RYOBI scrie:eu zic ca vali ar putea sa ne faca un mic review despre noua daiwa caldia zaion daca tot discutam de noul concept ci4

Cu draga inima ,dar din pacate nu am mai apucat sa si pescuiesc cu ea ...a sosit destul de tirziu ....si au inghetat apele
E conceptul real four de la Daiwa si zic ca e alta mulineta decit Caldia veche...
Ce pot sa zic asa la prima vedere ca are 220gr. la o mulineta de clasa 2004 e ok ...pretul zic ca e ok si el 650 lei( adusa acasa) ....
Asa pe "uscat" e fara jocuri si f. silentioasa ....
La minusuri e faptul ca desi e adusa de pe Plat.jp nu are tambur de rezerva si e fabricata in Thailanda ....
Mai multe voi putea sa-ti zic la primavara dupa citeva pescuituri....
In ceea ce priveste ci4 ....nu ma pot pronunta deoarece nu detin bicicleta Shimano ...am o bicicleta Sputnik ,super tare

....in rest numai de bine

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
adi777
- veteran

-
kkt de marketing ci4 sa cumpere prostii. Lasa ca is trecut io prin din astea de colectionar care este.
Daiwa rules la mulinete !!!
Shimano rules la multiplicatoare !!!
TEAM ATOM
-
SF
- veteran

valistrati scrie:RYOBI scrie:eu zic ca vali ar putea sa ne faca un mic review despre noua daiwa caldia zaion daca tot discutam de noul concept ci4

Cu draga inima ,dar din pacate nu am mai apucat sa si pescuiesc cu ea ...a sosit destul de tirziu ....si au inghetat apele
Vrajeala

Ai citit si tu articolu ala cu aia de la crap de au mers la peste la minus grade si ......mulinetele Daiwa din dotare au incetat sa invirta , s-au blocat pur si simplu , si acuma vezi doamne ca nu iesi pentru ca ii frig si inghet

, da defapt nu risti sa te vada careva cu mulinelu in brate gripat
Poate fac Daiwa si vreun calorifer portatil , posibil din zaion , pt. pescuit pe timp de iarna

-
SF
- veteran

Se tine tare presidentu , nu musca