HAHAHAHAHAHAHAHA
noul concept shimano ci4
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
presidente asta nu si-ar calca pe inima sa recunoasca nimik mah , da nimik !
hai mah vali , macar asa de sarbatori , fa un cadou fanilor shimano de pe forum si recunoaste ca arata bine conceptu asta nou al lor...
p.s eu am numa mulinete daiwa, dar daca mi-ar aduce moshu o deasta, nush daca as vinde-o sa iau o alta daiwa...

p.s eu am numa mulinete daiwa, dar daca mi-ar aduce moshu o deasta, nush daca as vinde-o sa iau o alta daiwa...
-
vali stratonov
- veteran

Ca nu o sa pescuiesc cu biciclete cred ca ti-e clar colega ....Tristian scrie:Vali! Sa nu recunosti nimik! In calitate de presedinte poti sa te juri cu mana pe biblie ca n-o sa pescuiesti cu spite de bicicleta?
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
VIVE LE TOUR! GO LANCE, GO!
Mai baieti ,acum in ajun de Craciun trebuie sa recunosc ca "bicicletele"ci4 arata beton dar numai asezate pe mileurile de la bunica
Craciun Fericit "biciclistilor"...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Maare putere are Spiritul Craciunului...valistrati scrie:Ca nu o sa pescuiesc cu biciclete cred ca ti-e clar colega ....Tristian scrie:Vali! Sa nu recunosti nimik! In calitate de presedinte poti sa te juri cu mana pe biblie ca n-o sa pescuiesti cu spite de bicicleta?
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
VIVE LE TOUR! GO LANCE, GO!![]()
Mai baieti ,acum in ajun de Craciun trebuie sa recunosc ca "bicicletele"ci4 arata beton dar numai asezate pe mileurile de la bunica![]()
![]()
![]()
Craciun Fericit "biciclistilor"...
Craciun Fericit tuturor!
-
andrei-ovidiu
- veteran