Noile modele Salmo pe 2010 ... si culori ...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

anem
veteran
veteran

Noile modele Salmo pe 2010 ... si culori ...

Mesaj de anem » 03 Aug 2009, 14:11

Salutari ...

inainte de a aparea pe piata efectiv as fi curios si parerile voastre despre noile modele de la salmo pentru 2010 si chiar si de noile culori.

am vazut pe site-ul lor ca au scos un glider pe care ei il numesc Salmo Sweeper care arata destul de interesant si pe langa noul model au mai bagat si dimensiuni noi pentru slider, executor, frisky si mai putin titrratul slim ...

am vazut ca au facut inclusiv slidere de 5 si 6 cm, chestii cu care se poate da cu siguranta la clean si sunt convins ca va prinde (cu cel de 7 se prindea destul de bine clean mare) ...

din pacate inca nu apar scrise si alte specificatii pentru modelul nou si dimensiunile noi dar poate in curand le vor da si pe alea ...

sper sa aflu cat mai multe pareri chiar daca nu au intrat inca pe piata ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 03 Aug 2009, 14:19

dap, sliderele alea mici de 5 si 6cm trebuie sa fie faine de tot :wink: :)
ma gandesc ca au sa aiba cam 1/2 oz
sper sa faca si varianta sinking

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 03 Aug 2009, 14:22

Prind,nu prind....le cumparam. :wink:
Astept si eu sliderele alea,am prins clean mare iarna cu cel de 7cm,dar sigur ala de 5 este mult mai bun la clean.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 03 Aug 2009, 14:40

Nu, la clean cel mai bun e ala de 10 sau 12. Prietenii stiu de ce. :lol: :lol: :lol: :lol:
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Aug 2009, 15:38

da, cum ma gandeam cea mai mare incantare pana acum a fost slider-ul ala de dimensiuni mai reduse ... sunt si eu convins ca va merge foarte bine la clean, mai ales ala de 5 cm pe care vor sari si cleni mai putin imbracati (si mai desi) decat pe cel de 7 cm ...

pe langa asta am vazut ca au reintrodus pe modelele Minnow culoare Minnow (seamana cu veche MN) ... mi se pare o culoare excelenta pentru pastrav si clean in ape de munte pe unde mai exista boistean ... pe langa asta, au mai bagat niste culori misto de tot pentru minnow (rainbow trout) dar si pentru alte modele ... chiar sunt nerabdator sa le vad cum arata ...

sunt convins de altfel ca executor-ul de 9 cm va merge foarte bine si avat si cred ca o sa aibe si o greutate suficienta pentru a fi aruncat departe ...

si mai sunt curios si de noul model conceput dupa parerea mea pentru pescuitul stiucii ... sunt curios si de greutatea lui la cei 17cm ... sunt curios daca voi avea cu ce sa il arunc sau trebuie cumparat vreun bat nou pentru voblere si mai grele ...

pacat ca nu sunt inca anuntate greutatile lor ... chiar eram curios cat are un slider de 5 sau 6 cm si executor-ul ala ...

de frisky nu am pomenit nimic pentru ca nu l-am avut nici pe cel de 7 cm si ma cam indoiesc ca o sa il iau pe asta (nu prea imi plac voblerele jointed) ...

numai bine ...

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 03 Aug 2009, 16:14

d4md3od scrie:
pacat ca nu sunt inca anuntate greutatile lor ... chiar eram curios cat are un slider de 5 sau 6 cm
sigur se duc bine cu castu :)

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 03 Aug 2009, 16:18

Cristi E scrie:sigur se duc bine cu castu :)
sper sa se duca suficient de bine ... :) ... ideal ar fi sa aibe acolo vreo 8gr cel putin ... :)

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 03 Aug 2009, 16:31

eu zic ca au cel putin 10g....ar fi ok asa
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 03 Aug 2009, 16:34

storm xxx scrie:eu zic ca au cel putin 10g....ar fi ok asa
cam asa si poate cel sink ceva mai greu, pe la ~ 13 gr :roll:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Aug 2009, 09:14

nu cred ca o sa aibe 10g cel de 5 cm ca ar fi prea greu (pentru varianta floating) dar eu zic ca o sa se invarta in jurul a 8g ceea ce ar fi foarte OK ... chiar sunt curios daca o sa reuseasca sa il faca la fel de OK ca si cel de 7 sau 10cm ... adica sunt curios daca va merge la fel de bine ...

cel sinking probabil ca va avea cel putin 10g ... ceea ce va fi foarte bine, adica la asta deja nu vor mai fi deloc probleme in lansare ...

vad ca nimeni nu pomeneste de Sweeper-ul de 17cm ... poate vine Adi777 cu vreo opinie ca stiu ca el pescuieste cu voblere dintr-astea mai monstroase ...

Scrie răspuns