Noile modele Salmo pe 2010 ... si culori ...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Aug 2009, 13:37

salut,

in 3 saptamani o sa avem modelele si culorile noi

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 04 Aug 2009, 14:05

pacat ca nu sunt inca anuntate greutatile lor ... chiar eram curios cat are un slider de 5 sau 6 cm si executor-ul ala ...
Salut,

Iata greutatile modelelor noi:

Slider 5 Floating are 6.5grame si Sinkingul 8.5grame
Slider 6 Floating are 10.5grame si Sinkingul 13grame

Sweeper urmeaza seria de Pullbaituri Jack desi mi se pare cam greu la marimea asta. Merita incercat de amatorii pescuitului heavy (17cm, 97 de grame). Deci, lansete ţapene si multiplicatoare rezistente la tractiune.

Executor 9 Floating (ca toata gama, de altfel) are 14.5 grame. Deci castabilitate buna, asa cum ai zis. Varianta de 12 centimetri, pentru avati cat casa, 33 de grame.

Frisky evolueaza destul de ciudat, cam ca variantele mici de Pike. Coada atarna oarecum, potolind intr-un fel, vibratia. SR-ul de 5cm are 5grame si SDR-ul de 5, 5.5grame. Merita sa-l incerci.

Culorile noi sunt interesante:
Ladybird - arata haios, cu aplicabilitate la clean
Holo Bleak - holografic, perfect la Thrill
Cea mai inspirata mi se pare CTM (Custom Tiger Muskie), se vede treaba ca baietii au petrecut mult timp in Mongolia :)

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Aug 2009, 14:12

merci Dan Iercosan pentru informatii ...

mi se pare destul de usor slider-ul ala de 5cm dar macar sper sa se lanseze cat mai bine ...

dintre toate culorile, cel mai mult ma bucur ca au reintrodus Minnow-ul la seria cu aceeasi nume, vobler care mi se pare superb si trebuie sa amintesc si de Rainbow Trout-ul ala (culoare complet noua pentru ei) care iar mi se pare promitator ...

cat despre culorile Holo, din ce am vazut in poze cel mai misto si promitator arata Skinner-ul ala de 10cm ... la Thrill sunt de parere ca nici o culoare nu poate egala Real Bleak ca si naturalete ... ramane de vazut ce si cum ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 04 Aug 2009, 14:27

d4md3od scrie:merci Dan Iercosan pentru informatii ...

Nicio problema, sper sa-ti fie de ajutor

mi se pare destul de usor slider-ul ala de 5cm dar macar sper sa se lanseze cat mai bine ...

Cred ca au mers pe materialele standard ale dimensiunilor mai mari, fara lestaj suplimentar. Nici eu n-am reusit inca sa le incerc.

dintre toate culorile, cel mai mult ma bucur ca au reintrodus Minnow-ul la seria cu aceeasi nume, vobler care mi se pare superb si trebuie sa amintesc si de Rainbow Trout-ul ala (culoare complet noua pentru ei) care iar mi se pare promitator ...

Stiu, suna pompos, dar au zis-o si ei in toate campaniile publicitare: "Ne inspiram din natura" :)

cat despre culorile Holo, din ce am vazut in poze cel mai misto si promitator arata Skinner-ul ala de 10cm ... la Thrill sunt de parere ca nici o culoare nu poate egala Real Bleak ca si naturalete ... ramane de vazut ce si cum ...

Da, aici Obletele e subiectul inspiratiei sau a imitatiei, daca vrei. Ideea e ca in functie de apa sau chiar regn (poate fi si altceva decat obletele), argintiul e mai mult sau mai putin amplificat. Poate sa apara dunga albastra sau dunga neagra. Si eu sunt fan RBL
numai bine ...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 05 Aug 2009, 09:30

danr scrie:salut,

o sa aduci Dane si din gama Minnow?

intreb pentru ca momentan nu am vazut gama asta de la Salmo de vanzare pe site ...

si o alta intrebare ar fi ... vor ajunge pe stoc in 3 saptamani sau exista riscul de a dura mai mult? ...

merci ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Aug 2009, 09:53

salut,
bagam tot ce se poate ( noutati si modele mai vehi pe care nu le avem )
in approx. 3 saptamani tb. sa vina importul

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 10 Aug 2009, 11:15

bagam tot ce se poate ( noutati si modele mai vehi pe care nu le avem )
in approx. 3 saptamani tb. sa vina importul
O sa primiti si Salmo Skinner ca nu le-am vazut deloc pe site ?
www.pentrupescuit.ro

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Aug 2009, 15:59

cred, vedem sigur cand vin

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 24 Aug 2009, 11:00