NODUL ALBRIGHT
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: NODUL ALBRIGHT
stradic 99% la suta din postarile tale sunt doar sa apesi tastatura daca nu ai nimic de zis abtine-te
lasal ma... , nah ... de sarbatori macar... daca tot o fo la oras ... o intrat si iel pe nternet...
Ryobi, daca tot ai facut teste ..ne zici care e mai ok?
Din testele mele nodul cu doua mustati e mult mai bun adica firul nu se baga prin aceasi parte in bucla cum am inceput sa matisam.Nodul asa facut corect(si umezit inainte sa strangi) nu are voie sa se rupa in agatatura din locul unde a fost facut.
Mie la nodul executat corect in proportie de 90% mi se rupe liderul.
Asta e cel mai bun nod pt legat leaderul de textil din cate cunosc si am incercat eu.
Mie la nodul executat corect in proportie de 90% mi se rupe liderul.
Asta e cel mai bun nod pt legat leaderul de textil din cate cunosc si am incercat eu.
@ RYOBI bah mare tester man esti tu!!!!!
@bradypus...bah tu te bagi in seama peste tot!!!! Canta la alta masa!!!

@bradypus...bah tu te bagi in seama peste tot!!!! Canta la alta masa!!!

rapala the best vobler in the world
ups ! sory ! nu stiam ca am restrictionate anumite subiecte sau sectiuni ale forumului ...
spune drept... , te-au invatat aia pe Vladimiresti sa faci si tu un nod calumea ? intra in costul permisului ?

spune drept... , te-au invatat aia pe Vladimiresti sa faci si tu un nod calumea ? intra in costul permisului ?

@bradypus aia la Vladimirescu mi o zis ca esti un betiv care cand se plictiseste polueaza toate topicurile!!!!
E adevarat????
Cat despre noduri..nu prea trebuie sa ma invete nimeni......stiu suficiente!!!!

Cat despre noduri..nu prea trebuie sa ma invete nimeni......stiu suficiente!!!!

Vezi daca esti naiv si spui noduri asa usor la oricine?stradic scrie:La Ryobi eu i am spus aseara de acest nod si observ ca o deschis deja topic pe forum sa vada despre ce e vorba!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu te chinui si inveti noduri pe de rost iar altu profita..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
@Jedi la @RYOBI asta nu i mai spun nimic ca l am invatat prea multe!!!!! 

of... , dom profesor... dai lectii... ,