NODUL ALBRIGHT
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: NODUL ALBRIGHT
Cred ca scos pe o parte e mai ok ..in teorie...In practica ...poate faci 2 mustati nu doar una 

Buna seara si matale, Mitre!
Mah, ma straduiesc si io sa-l fac asa, frumos... spira langa spira... sa placa ochiului si sa tina... cum zici tu, ca la sireturi; ca si acolo tot noduri matisate imi fac!

Mah, ma straduiesc si io sa-l fac asa, frumos... spira langa spira... sa placa ochiului si sa tina... cum zici tu, ca la sireturi; ca si acolo tot noduri matisate imi fac!

M´naseara dom doctor ! 

Ulk, io nu vad nici un motiv sa tina mai bine daca-i scos pe aceeasi parte; e o juma de tura in plus sau in minus... dar care-i in plus si care-i in minus?
Da' mi-a placut aia cu mustatile! 

nu-i tot una...
intr-un fel se aseaza mai bine deci face stringere mai buna !
intr-un fel se aseaza mai bine deci face stringere mai buna !
Arata mai fancy cu mustati..in rest.... Poate Nail-ul ala sa schimbe ceva sa nu alunece asa usor si sa se dstribuie greutatea pe ambele capete...dar tot asa poate sa faca exact invers si sa se taie tocmai in punctul respectiv... Teoria chibritului.
ULK scrie:Pai daca crezi asta...ce te impiedica sa faci un test si sa aflii singur?. E iarna Ryobi,perioada testelor "indubitabile"
..Poate ne impartasesti rezultatele. Eu pariez pe "nu o sa faca nici o diferenta notabila"...tu?
As face eu testul dar nu prevad o diferenta sa merite efortul..poate tu crezi altfel si ne surprinzi cu niste rezultate uimitoare..desi nu cred...
Nu zic total la misto...Poate...
Io am cam facut teste, da eram curios cam la ce rezultate o ajuns si alti si voi ziceti ca-i un simplu nod dar in pescuit orice detaliu conteaza....
mey... la matale filozofezi prea la maxim... ! este ? 

Pai lumineaza-ne Ryobi, daca ai facut...Poate punem de un contra-test...who knows? 

La Ryobi eu i am spus aseara de acest nod si observ ca o deschis deja topic pe forum sa vada despre ce e vorba!!!!!

rapala the best vobler in the world