Folosesc Seaguar , Sufix si YGK . Nod Clinch , varianta SF

, cu leader Seaguar 0,52 .
Nodu are o siguranta , se deformeaza da nu cedeaza
Urmatoarea poza ii un Clinch normal , se vede ca cedeaza , aluneca
Nu-s mari diferente intre restu mentionate , toate stranguleaza aproape asemanator , asa ca raman pe clinchu asta botezat

, mai ales ca-i verificat , urmatoarea poza ii o naluca trecuta deja in Hall of Fame personal
, un Maria Blues Code Type V , ancorele si inelele despicate schimbate , am pus Owner ST 56 care-s date 3X , originalu fiind X , iar inelele despicate Shout de 81 de lb , fata de Owner 50 de lb originale pe naluca ! Seaguar 0,52 si pp de 50 lb cu FG knot la uniunea intre fire. Era sa raman fara fir pe un Stella 5000 SW , am apucat sa franez bobina cu mana prin manusa , cand am reusit sa o blochez , pestele indoit 3 brate la ea

, mai aveam vreo 15 m de fir pe bobina !
aceasi naluca si ancora "customizata"

, din alt unghi
Aici nu am avut atata "noroc" , nu aveam manusa aproape , m-am ars la mana cu bobina si am intrat in no-line de pe un Saltiga 4500 cu pp de 50 ,insa o tinut nodu jos ,tot un Clinch cu siguranta , pe tambur aveam o combinatie cu un metru de bucla bimini , s-o rupt acolo si am pierdut toata linia
Daca totusi nu ajunge ,si vrei ceva super stronga pentru somn sau stiuca , bucla bimini si Clinch cu siguranta cu firu in dos din bucla . probabil cea mai tare combinatie pentru agrafa posibila , insa nu-i tocmai fina

Serveste daca arunci chestii grele care pot ajunge sa rupa in lanseu cu fire minime , plus ca-i blindata la dinti , insa cum zic , cam voluminos