nod fluorocarbon ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
daca incerci Palomarul, cand faci nodul si trebuie sa scurtezi capul ramas, nu il reteza de la baza nodului, lasa'i intodeauna un capat mic de 5-7mm
cu siguranta nu se va desface si nici nu va aluneca, iar acel mic capat nu va influenta cu nimic evolutia nalucii.
si daca tot nu esti convins de cat este de rezistent si usor de facut acest nod, poti sa faci nodul Dublu Palomar, asta inseamna ca mai treci odata prin ochetul format, agrafa respectiva si finalizezi ca la nodul simplu.
in veci nu se va desface si nu va aluneca
, nemaivorbind ca il faci cu ochii inchisi, deci foarte bun pe intuneric la pescuit de noapte 
cu siguranta nu se va desface si nici nu va aluneca, iar acel mic capat nu va influenta cu nimic evolutia nalucii.
si daca tot nu esti convins de cat este de rezistent si usor de facut acest nod, poti sa faci nodul Dublu Palomar, asta inseamna ca mai treci odata prin ochetul format, agrafa respectiva si finalizezi ca la nodul simplu.
in veci nu se va desface si nu va aluneca

Eu as sugera sa cititi atenti ce scrie pe rola de fir. Sunt multe fire vandute ca fluorcarbon dar sunt de fapt doar fluorcarbon coated.
In cazul asta firul se comporta ca un mono la nod, e elastic, se strange fain i tine.
Daca scrie 100% FC se schimba datele problemei, asta e rigid si trebuie atentie sporita. Mie mi s-a desfacut nu o data ...
In cazul asta firul se comporta ca un mono la nod, e elastic, se strange fain i tine.
Daca scrie 100% FC se schimba datele problemei, asta e rigid si trebuie atentie sporita. Mie mi s-a desfacut nu o data ...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
i-auzi, si zici ca dai cu fluoro d'asta la flai?Tavi scrie:Eu as sugera sa cititi atenti ce scrie pe rola de fir. Sunt multe fire vandute ca fluorcarbon dar sunt de fapt doar fluorcarbon coated.

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Nu ma , cu FC din ala da la pescuit
cand da la fly nu are nevoie decat de costum de dans mulat si papuci de balet cu poante sa stea pe varfuri cand imita o efemera dand din aripi
cand da la fly nu are nevoie decat de costum de dans mulat si papuci de balet cu poante sa stea pe varfuri cand imita o efemera dand din aripi

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
urat de tot!Sorin scrie:Nu ma , cu FC din ala da la pescuit

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Chiar azi am legat fluoro cu clinch pen' ca Prutu era ilegal de limpede.
Nicio problema, la un 0,2 am facut nodul cam cu 7-8 spire si am scos copaci din apa...
Invidiosu de Leba.
Nicio problema, la un 0,2 am facut nodul cam cu 7-8 spire si am scos copaci din apa...
Invidiosu de Leba.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team