nelamurie fir textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- dumanelutu
- senior
Re: nelamurie fir textil
firele monofilament sunt rotunde iar cele textile sunt mai mult panglica lucru care isi spune cuvantul la incarcarea pe tambur
poti sa incarci pana la refuz tamburul ca dupa cateva aruncari mai lungi se aseaza bine, asta daca ai noroc sa nu faca peruca la prima lansare
poti sa incarci pana la refuz tamburul ca dupa cateva aruncari mai lungi se aseaza bine, asta daca ai noroc sa nu faca peruca la prima lansare
@ vladik21
...i-ati Power Pro , dar fi atent ca pe piata au aparut multe "fake-uri".
...i-ati Power Pro , dar fi atent ca pe piata au aparut multe "fake-uri".
@ old _radu mersi mult. m-a mai informat cineva despre asta. am sa incerc sa fiu atent la detalii.
Din Power Pro este de ajuns un 0.15 la stiuca?
Multumesc.
Multumesc.
Dar de fir Silver Hook ce parere aveti? Apropo 0.30 e prea gros pentru stiuca? Dar salau? (l-am luat asa de gros ca sa am mai multe sanse sa recuperez nalucile daca se agata de ceva ca pe o balta am lasat macar un milion jumate si am luat ceva voblere din targ si nu as vrea sa le "donez" prea repede) 

mai bun e mono la stiuca,atat dpdv al prezentarii,datorita elasticitatii(elongatiei)obtii un joc maikiske13 scrie:Din Power Pro este de ajuns un 0.15 la stiuca?
Multumesc.
apetisant al nalucii,cat si dpdv al momentului inhalarii nalucii,ii lasa timp stiucii sa puna botul,
apoi in timpul drilului,amortizeaza socurile mult mai bine,iar la stiuca chiar ai nevoie de asta
Multumesc frumos pentru raspuns.mircea_00 scrie:mai bun e mono la stiuca,atat dpdv al prezentarii,datorita elasticitatii(elongatiei)obtii un joc maikiske13 scrie:Din Power Pro este de ajuns un 0.15 la stiuca?
Multumesc.
apetisant al nalucii,cat si dpdv al momentului inhalarii nalucii,ii lasa timp stiucii sa puna botul,
apoi in timpul drilului,amortizeaza socurile mult mai bine,iar la stiuca chiar ai nevoie de asta
Ce grosime este recomandat?
Daca folosesti echipamentul corect, adica lanseta corespunzatoare si mulineta cu frana impecabila si corect setata, atunci ajunge un mono de 0.20 cu rezistenta de 5 kg (sunt destule pe piata, la preturi foarte accesibile). Eu nu am folosit niciodata fire mai groase de 0.20, acum cativa ani am dat un sezon chiar cu 0.18 si nu am avut probleme nici cu un exemplar de 4 kg.
minim 0,22
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
minim 25
eu dau cu 30,cade oscilanta mai fain
si cateodata mai si iasa din craci
eu dau cu 30,cade oscilanta mai fain
si cateodata mai si iasa din craci