bei guys, ca sa vedeti ca sunt baiat flexibil,

dupa

ce am scris mesajul m-am apucat sa ma interesez.....
acu , pana la urma am ajuns la concluzia ca poate ar fi interesant .....
dar, a nu se confunda cu turnarea de jiguri ....
plecand de la ideea foarte clara , ca iti trebuie o(niste) matrita (e)meseriasha(e), tre sa te pricepi sa o faci, si sa-ti iasa bine. dupe multe teste probabil. dupa ce esti multumit, probabil ca tre sa faci una cu multe sloturi, ca sa ai productivitate.
dupe care tre sa te agiti sa produci materialele pt turnat ... acu, si aici cred ca vin mai multe teste, pana iti creste informarea si curba productivitatii muncii .... si bagi ceva cascaval si aici, in nuante colori sclipici si alte malakii ....
plus timpul si munca, ce la mine conteaza foarte mult .... munca as avea , ca orice e legat de pescuit fac cu mega placere ..... da nu prea am cand .... cat timp am liber, ma duc la pescuit ......
deci kuintauti, cred ca daca nu alegi plastice mega scumpe gen javallon, nu cred ca iesi neaparat mai ieftin in comparatie cu piata ready made .....
plus ca nu tre neaparat sa dai cu javaloane

iti jur ca stiu eu niste china care prinde de mori in orice circumstanta .....
dupa aia, la capitolul muste, nu este comparabil .....
la linguri sunt de acord cu tine, sunt multi "particulari" ca sa zic asa care fac linguri bune si foarte bune , aici m-ai avut ....
la oablere, cred ca se justifica costul .... varietatea este imensa si la oablere, dar ie mega scumpe versus plastice .... daca pe tine te costa 5-7 ron sa faci un oabler, normal ca se merita sa te bagi sa faci ....
pana mea, nu detin adevarul absolut ... pare interesant, dar feelingu meu e ca e prea mare bataia de cap .....