Naluci soft "home made" - a incercat cineva?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Iun 2009, 11:43

rookie, ce ai vrut tu, ca si caracteristici, si nu ai gasit in oferta ready made?

chiar sunt curios, si poate reusesc sa-ti dau ceva sugestii, daca imi zici ce si cum .....

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Iun 2009, 13:55

@ Toni f

si io tre sa recunosc ca e ceva timp de cind am studiat roblema si poate preturile zise de mine mai sus ar trebiu reactualizate... dar nah... daca am zis... am zis... :lol:

acu... sper sa nu se supere nimeni dar ziceam si io ( vorbeam ca sa ma aflu in treaba.. :lol: )

ai si tu olea dreptatea ta... mai putin la aia cu mustele ( bine ... tu poa te-ai referit doar la d´ale care merg la chitici in Romania la clean sau mai stiu io... si io am scris cu gindu la altele )

acu ce sa zic ? io dadusem iexemplu ala cu Javalloanele ca d´ala vreu si io ( tocmai am luat da pa ibei 10 orijinale de 16 cm din polonia cu 3,5 $ bucata )

vorba lu domnu... daca vezi ceva interesant dar neaccesibil la tine in tara o solutie simpla ar fi sa-ti faci singur... sincer aici in renolandia nu sint Javalloane... io m-am tot uitat de citiva ani... si locuiesc linga kiptala... nu is ! poate ajung si aci odat si odat... dar pina atunci... :lol: asa ca reamintindumi m-am enervat si´acu am " rezolvat "

bine io am o schinare de naluci ... si mirle prind multe pe partida cam la orice... no chalenge ! dar tare palpitant mi se pare pescuitul cu javallloane or same as...

do you get me ? ai am luking for trairi... :lol:

diferente imaginate de mine :lol: :

javallon face si model hard ! buuun... dar e scump cu draci ! savage gear spre iexemplu face fix la fel si e de 3 ori mai ieftin ! plus ca , comparativ cu javallonu care mi se pare ca e o singura unica culoare astia au N culori...

hardu e hard... rezista mult mai mult la dintii cumetrei comparativ cu softu care mediu te duce cam 10 cumetre...

dar e olea rigid... adica din proiect hardu e lestat in asa fel ca sa faca un fel de hopa mitica ca sa´noate drept... deci ciuciu pe cadere spazme de zici ca acu acu da coltu ca la javallon soft...

softu nu rezista asa mult dar joaca mai bine... daca il rupe materialu e reutilizabil si e f ieftin si usor de produs comparativ cu hardul...

acu io ce sa zic ? odata ce ai matrita bona... faci citi vrei tu...

cu alte cuvinte io m-as bucura daca ar fi mai multi producatori si modele...

cu siguranta concurenta dintre ei va face sa scada preturile si d´asemeni varietatea modelelor va fi mai vasta... deci practic numa noi pescarii avem de cistigat... asa ca hai sa´ncurajam nebunii... :lol:

uite altii fac same as javalloane ... si la preturi si culori mishto...

http://www.knicklicht.com/index.php/cat ... ml/XTCsid/ ea032b92296b232c365a848a7abbce5b

http://cgi.ebay.fr/SWIMBAIT-SOFTBAIT-CH ... ON_W0QQite mZ310148910023QQcmdZViewItemQQptZFR_JG_Sports_Peche_Leurres?hash=item4 83650cbc7&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A15 26|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 360&Catego ry

si din cite am auzit si italieni au copiato caci e patentata cica doar in japonia

evident... daca e usor si ieftin.... un model inacesibil bun si scump merita copiat ....sau inventat :lol: ca doar no sa facem d´ale ieftine ca sa iesim mai scump ca la magazin numa ca sa ne aflam in treaba...

ps : in legatura cu mustele... io cu toate ca sint din cale afara de lenes si nici nu imi place sa fac... spre stupoare altor muscari impatimiti... :lol: io imi fac singur p´ale mele din doo mari motive...

olweis realizez iefectul dorit
in final ies mai ieftin...

Scrie răspuns