bine ova ca i-ai dat detalii despre mann`s

eo am ciupit 300 buc

, deci nu ma intereseaza \:D/ da` mai lasa si ptr altii.el e incepator, poate sa ia gruburi un pic mai ieftine pana prinde miscarea.iti dai seama cum are sa contreze fiecare bolovan pana se obisnuieste.deci, jigul ti-l alegi u in functie de viteza curentului, adancime, marimea shadului/grubului.pur si simplu. ce atata teorie.nu curge apa, pui un jig mai usor.folosesti momeli mici?pui jig mic.si viceversa.o actiune de 10 - 40 eo cred ca e destula.cel putin eo asa lucrez de cand ma stiu.pareri sunt destule.asta e parerea mea.acum, sa revenim la culori.albe, portocalii, verzi, gri,si o multime de combinatii.daca te uiti pe link-ul care ti l-a dat ovidiu, iti faci o parere despre culori.portocaliul acela cu verde, rezultate extraordinare pe apa tulbure.am avut cateva bucati, vreo 40, acum 7 ani cumparate, de la unguri.nu dadeam cu ele decat in locuri sigure, si am prins extraordinar.ultimele 4 buc le-am maritat in suedia pe dintii stiucilor care mi le-au spulberat.de asemenea am prins cu ele si pe apa limpede.lemon shadul de asemenea si pe apa limpede si pe apa tulbure.poti folosi culori clasice cat mai naturale, cand pescuiesti pe apa limpede (vezi mann`s super soft real shad, sau super shad real shad).pe apa tulbure, bagi culori mai tipatoare.verde glitter, verde fluo, galben fluo, rosu, portocaliu, etc.e o mare de explicatii.ai timp sa inveti.fiecare a invatat, nu s-a nascut niciunul sa le stie pe toate.personal, am prins primul salau la varsta de 6 ani, cu un DAM Silver, de 5 metri, cu care pescuiam la scobar si caras.momeala?guvid tras pe tripa.de atunci, achizitii si achizitii.de esti insurat, vezi sa nu ai probleme cu nevasta

tine secret tot