Naluci pentru pescuitul la rapitor noaptea

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 23 Feb 2010, 11:36

guys, din experienta personala va zic sa nu va stresati cu naluci fosforescente ... nu am prins niciodata la shaduri fosforescent, in conditiile in care in acelasi loc imediat ce am trecut pe verde glitter, sau alb sidef, sau ceva limetreuse am luat imediat peste ...

destule nopti cu luna plina am luat f bine salau noaptea chiar la culori naturale, alb/negru sau perch sau real shad sau whatever ...

din ce m-am prins eu, nu sunt convins ca nea salmeul vede color, dar cu siguranta vede un miliard de nuante de de gri , si are o vedere de noapte absolut spectaculoasa ... eu cred ca nalucile forsforescente la salau au chiar un efect invers, de respingere, sau altfel zis, cred ca noaptea, fosfo astea ii "sparg retina" :D :D :D

o culoare mai vine, dar normala, e ce trebuie ....

iar la capitolul voblere, toti rapitorii care ataca voblere noapteanu cred ca o fac din cauza culorii, ci exclusiv din cauza vibratiilor .....

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 23 Feb 2010, 13:18

toni f scrie:
iar la capitolul voblere, toti rapitorii care ataca voblere noaptea nu cred ca o fac din cauza culorii, ci exclusiv din cauza vibratiilor .....
Subscriu...la cele spuse mai sus.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 23 Feb 2010, 13:39

Cam intre ce ore ati prins noaptea? Eu am prins o singura data mai bine intre 0 si 1 .

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 23 Feb 2010, 13:49

depinde in ce anotimp :D vara - toamna devreme 23 - 1 3 - 5 sau 4 - 6, in octombrei/noiembrie.iarna pe la 6 - 7 - 8 - 9.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 23 Feb 2010, 14:18

yep, depinde de anotimp :-)

eu personal oricum nu mai pescuiesc noaptea de prin oct asa ...

vara si inceputul toamnei merita sa te agiti noaptea la strap .. e mult mai activ decat ziua , si in plus nu te bate soarele in cap ...

de cand se raceste nitel , si eventual incep si ploile un pic, trec la pescuit de zi ...

dar vara , trage bine chiar inainte de apus sa zicem fo' ora asa, dupa care pauza pana se intunericeste bine, si dupa aia depinde de cum e cu luna ... in general la luna plina, activitate constanta pana de la 11 la 3 dim ... pauza, si reluare dupa ce se cracaneaza de ziua ....

la luna normala, in genere sesiuni cam de o ora , o ora juma asa 10.30 -12 , 2.30 - 4 , si binenteles pauza de dinaintea rasritului , cand se schimba lumina ...

overall, depinde :D :D :D cele de mai sus nu sunt chiar reguli asa ...

am avut si nopti cu constanta, si altele fara tzak dupa 12 si mega activitate intre 10 si 12 , si nici un tzak pana la 3 si de la 3 la 5 , super activitate ... mai rare cazurile astea, dar sunt :D :D :D

peter_malachi
junior
junior

Naluci pentru pescuitul la rapitor noaptea

Mesaj de peter_malachi » 23 Feb 2010, 14:29

De stiuca nu vb nimeni? Noaptea isi face siesta sau mai serveste si ea cate un pestisor ?

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 23 Feb 2010, 14:48

ti-am zis pe pagina 1.e o loterie chestia asta.trebuie sa-i treaca exact pe la bot ca sa o prinzi, si nici atunci nu e sigur.ataca si noaptea, dar foarte rar. :P

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 06 Mar 2010, 10:43

eu cand vreau lumina vopsesc bila jigului cu fosfor sau iau gume cu fosfor de ex

http://www.xxx.ro/produs/1794/Glowbug ... ammer.html

si astept cu nerabdare hornetul de la totalfishing cu fosfor

si cine zice ca ziua naluca e vizibila in apa se insala, la 5m daca e apa un pic tulbure (sa zicem vizibil max 50cm)e cam intuneric jos, e testat pe dunare vara pe zi cu nori
http://www.youtube.com/watch?v=GrqTH2lut_0

mai jos o cutie cu jiguri fosforescente foto
Imagine

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 06 Mar 2010, 11:03

aaa cumva alea sunt bile de Plutoniu? ai grija ca am impresia ca nu ai voie cu ele in metrou :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 06 Mar 2010, 11:16

a nu astea sunt mai putin imbogatite

Scrie răspuns