Pune niste linkuri sa vedem si noi filmele.peter_malachi scrie:Am vazut un film in care niste finlandezi prindeau salau si stiuca noapte la niste momeli care luminau noaptea.
Naluci pentru pescuitul la rapitor noaptea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Naluci pentru pescuitul la rapitor noaptea
Peter !!
Salut ! Si bine ai venit pe forum !
La Ciuslea la baraj nu ai avut rezultate pentru ca a fost un an slab pentru salau . Daca era sa fie il luai cu orice shad nu neaparat fosforescent .
Eu cam toata vara nu stiu daca am prins 5 salai mai rasariti , cam la 2kg . Strapazanii nu-i pun la socoteala ca aia au fost destui .
Unde anume ai dat la salau ? In porti sau mai jos ?
Salut ! Si bine ai venit pe forum !
La Ciuslea la baraj nu ai avut rezultate pentru ca a fost un an slab pentru salau . Daca era sa fie il luai cu orice shad nu neaparat fosforescent .
Eu cam toata vara nu stiu daca am prins 5 salai mai rasariti , cam la 2kg . Strapazanii nu-i pun la socoteala ca aia au fost destui .
Unde anume ai dat la salau ? In porti sau mai jos ?
- Unchiu Stiuc :-)
- junior
- peter_malachi
- junior
pt Blackmamba
Am dat pana in porti pe baraj din barca pe partea Movileniului(gl).Nu sunt un expert in primul rand sa stii am vreo 3 ani de spinning.Am luat si vreo 1o avati tot anul 2009 dar mici pana in kg.Ideea e ca am vazut prins langa mine salau de 3-4 kg la shad,si oscilanta argintie lunga de niste baieti din Focsani.mai bune rezultate am avut la Doaga la stiuca la wobler si twister trase direct printre plante si la 'Nalta' si pe 'Strand 'daka stii baltile.Eu stau in GL dar sunt din Tecuci de loc si vin la 2-3 saptamani si fac si un pescuit .Tu pe unde pescuiesti si ce rezultate ai avut?
- peter_malachi
- junior
pt Blackmamba
cred ca am eu o obsesie pentru rapitor la Ciuslea si Siret dar cand vezi pe altii ca prind exemplare frumoase incepi sa dai in obsesie:citesti tot ce se poate,cumperi momeli peste momeli fara sa stie sotia si tot asa......
Din pacate abia anul asta am descoperit zona Vadu-Rosca si pana la baraj .
Rezultate au fost destul de bune . Am prins avat , salau , somotel si foarte important am descoperit ca se poate prinde si mreana la spin (vezi galeria mea) .
A, si mai important am descoperit cleanul in zona Suraia . Imi place din ce in ce mai mult pescuitul la clean . In toamna tarziu am descoperit inca un rau foarte frumos si cu potential de clean si anume Putna .
Vara asta am de umblat . Sunt foarte multe locuri si nu am avut timp sa le aprofundez pe toate . La Doaga nu stiu nu am fost .
Rezultate au fost destul de bune . Am prins avat , salau , somotel si foarte important am descoperit ca se poate prinde si mreana la spin (vezi galeria mea) .
A, si mai important am descoperit cleanul in zona Suraia . Imi place din ce in ce mai mult pescuitul la clean . In toamna tarziu am descoperit inca un rau foarte frumos si cu potential de clean si anume Putna .
Vara asta am de umblat . Sunt foarte multe locuri si nu am avut timp sa le aprofundez pe toate . La Doaga nu stiu nu am fost .
- peter_malachi
- junior
Am inteles dar eu pescuiesc ceva mai la sud de la podul Cosmesti in jos pana la potile unde se varsa barajul Ciuslea.Am locurile mele pe Siret unde sunt un fel de golfulete unde apa e mai calma si mai e si vegetatie pe langa maluri.Mai sunt si cracuri care se desprind din cursul raului si se intorc tot acolo.
Daca vrei voblere "iluminate", poti incerca si modelele alea roz cu alb de la Salmo (Bullhead, Hornet, Minnow, Sting, etc), pe care le-ncarci cu lanterna, si iti lumineaza vreo juma de ora: http://www.totalfishing.ro/vobler-salmo ... _86_89_102
iar pretul nu e foarte dureros.
iar pretul nu e foarte dureros.
- peter_malachi
- junior
- PODOSU DOREL
- utilizator constant