Naluci Berti pentru stiuca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 09 Sep 2007, 17:46

pe cadere la un linx mi s-a intamplat sa prind si un salau destul d mic la vreo 4 m de mal
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 09 Sep 2007, 21:51

Anu asta m-am hotarat sa incerc lingurile de la Berti.Am fost (sunt)super multumit de ele.
Nu am retinut numele tuturor modelelor cu care am dat dar nu a existat o bucata care sa nu bata bine si la care sa nu am atac.Linx-ul e bestial la stiuca dar am mai gasit un model eficient pentru zonele cu iarba ,cred ca este ES-ul (era bicolor ).Duminica trecuta la acest es am avut doua prezentari(in iarba) una a dat pe langa(estimata la 2kg) iar cealalta nu a mai dat pe langa dar mi-a taiat(nu prea pun struna)dupa un dril de 2 minute(mi-a taiat PP de 20lbs).Lucru ciudat pentru linguri asa mici si usoare(zona lui 10 grame) sa am atacuri de stiuci ,,implinite''.Mai este una cutata de vreo 6grame cred ca Tzac (eu i-as spune,, moartea marlelor'') pur si simplu nu se pot abtine cand o vad(am luat si un clean astazi la un astfel de Tzac).
Concluzia =foarte eficiente......pacat ca nu sunt si mai mari.

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 09 Sep 2007, 22:16

fishi scrie:Lucru ciudat pentru linguri asa mici si usoare(zona lui 10 grame) sa am atacuri de stiuci ,,implinite''.
imho,stiuci implinite iei si pe linguri mai mici de 10gr adica mai usoare,ideea e sa dai unde sunt si sa ai un joc eficace al nalucii.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 09 Sep 2007, 22:21

Densitatea de marlite din apele unde dau eu nu permite stiucilor mai mari sa atace.Cand am o lingura mare(lata,lunga deci nu neaparat grea) pot sa mai selectez ceva.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 20 Apr 2010, 17:03

Ati patit careva sa se duca dungile rosii de pe linguritele Berti Linx? Eu am dat cu degetul din greseala si se cam duce culoarea rosie....

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 20 Apr 2010, 17:46

Ia un marker si le colorezi la loc :D
www.pentrupescuit.ro

Scrie răspuns