discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
MARINESCU ADY
- utilizator constant

Salut!
Multumesc tuturor care mi-au raspuns si imi pare rau ca va scriu cu intarziere dar mi-a fost furata adresa de mess si de email. Au reusit sa imi afle parola folosindu-se de un soft si logic sa o si modifice. Acum nu ma mai recunoste ca user si in plus a inceput sa ii injure pe totzi din lista mea "terminatul" care se foloseste de id-ul meu. Specific pt Romania, nu stiu ce satisfactie potzi sa ai cand ii injuri pe unii oameni (colegii mei din lista sau alte persoane printre care si pescari de exceptie) pe care nu i-ai vazut in viata ta...

-
ionutz_gr
- senior

-
naspa faza asta cu furtau ... sunt o gramada de programele de aflat parole..cine vrea sa faca un rau...o poate face nestingherit..oricum nu cred totusi ca un strain ar face asa ceva..tot un apropiat ..cineva care te cunoaste..degeaba schimbi parola..ca daca vrea iar o afla

..
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
laeniko
- utilizator constant

-
MARINESCU ADY scrie:Paul fa te rog o lista cu nalucile care ti se par ca au dat rezultatul cel mai bun de la berti in pescuitul stucii pe rau (stiuca este pestele meu preferat

). Eventual si niste preturi ca astept catalogul de la berti de cateva saptamani si sigur nu mai vine...
salut vad ca e de mult mesaju dar daca te mai intereseaza catalogu de la "berti" til dau eu. asta e adresa mea de mes: laeniko2006
-
MARINESCU ADY
- utilizator constant

Multumesc ! dar l-am primit prin posta acum ceva vreme.
-
laeniko
- utilizator constant

-
laeniko scrie:MARINESCU ADY scrie:Paul fa te rog o lista cu nalucile care ti se par ca au dat rezultatul cel mai bun de la berti in pescuitul stucii pe rau (stiuca este pestele meu preferat

). Eventual si niste preturi ca astept catalogul de la berti de cateva saptamani si sigur nu mai vine...
salut vad ca e de mult mesaju dar daca te mai intereseaza catalogu de la "berti" til dau eu. asta e adresa mea de mes: laeniko2006
scuze nu am mai intrat de mult pe forum, nu vreau sa fac reclama proasta dar nu am prins nimik cu berti care le mai am si am pierdut 5 din 11 cate am cumparat la inceput

-
AxA
- utilizator constant

-
Dar cumva ai prins la altceva de fiecare data si la linguroaiele Berti nu ? Sau nu a mers la nimic si gata

Spun asta pt ca mai multi au prins binisor la ele la timpul si locul potrivit ...
-
laeniko
- utilizator constant

-
AxA scrie:Dar cumva ai prins la altceva de fiecare data si la linguroaiele Berti nu ? Sau nu a mers la nimic si gata

Spun asta pt ca mai multi au prins binisor la ele la timpul si locul potrivit ...
sal nu vreau sa par rau dar o singura data am luat un avatel cu un dolinger de la berti , ori nu stiu eu pescui ori sperie pesti nu am folosit alte lingurite de la alti producatori doar berti

-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Dollinger este o lingura de stiuca...pt. avat incearca Wing, Taifun, Mogo.
-
BygDaddy
- senior

Linx merge la stiuca?
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
BygDaddy scrie:Linx merge la stiuca?
Este chiar super la stiuca Linx-ul(imita f. bine rosioara)...in special pe japse si canale unde apa e mica. Fiind o lingura usurica prinde f. bine atunci and este jucata in "dinti de fierastrau" asemenea unui twister, cele mai multe atacuri fiind pe caderea lingurii.