Mulinete noi 2015
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Mulinete noi 2015
Mno, acuma daiwa o rupt gura targului cu noul corp monococa..Tare sunt curios cat de facil o sa fie sa sevisezi o astfel de mulineta..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
mnoh , pi aistia care isi prind urechile ... deh... de la montaj de obicei le ramin si piese di schimb io i-as bana prin garantie sa "sevizeze" orice d´apoi molinete
aistia pot apela la serviciile altora care au un strop de logica...
Gigi... vezi ca era unu la voi in zona !

aistia pot apela la serviciile altora care au un strop de logica...
Gigi... vezi ca era unu la voi in zona !

- semlecangheorghe
- veteran
Nu stiu,cine era?..oricui i se poate intimpla..mie mi s-a intimplat, si deschizand la loc mulineta am invatat mai bine ordinea pieselor,ei si??..da' revenind la subiect ca macar tu esti da meserie..nu vreun patiser din asta ,arunca rogu-te un ochi pe imaginea aia cu ''monococa'' nemaivazuta si zi-mi si mie ce scula va trebuie folosita ca sa desfaci flansa aia filetata care tine roata dintata, si care se pare ca e singura cale de acces in mulineta??
.
.
aaa... la scula aia speciala foarte probabil ii zice " hand "
-
- veteran
Shimano inca cauta
pe Metanium 16 au un sistem de franare SVS copiat dupa ABU care sa paota fi reglat din exterior foarte asemanator cu IVCB-4 .
Noul A BFS 16 este doar un inceput pentru renunatarea definitiva la frana mecanica, ne-am plictisit de cate sisteme SVS a schimbat Shimano in ultimii ani
Noul Steez 16 va fi TW
si cu 3D . Sistemul TW va fi unul mai mic asemantor cu cel de pe noul Zillion TW . Clar noul Steez este redeseant si va fi ceva mai lat datorita sistemului TW (si cel mai scump model BC din gama Daiwa).
linkul la blogul japonez nu-l pot divulga, placerea de a avea informatii proaspete si in avans nu o pot impartii aici decat continuind sa postez aici din cand in cand.

Noul A BFS 16 este doar un inceput pentru renunatarea definitiva la frana mecanica, ne-am plictisit de cate sisteme SVS a schimbat Shimano in ultimii ani

Noul Steez 16 va fi TW

linkul la blogul japonez nu-l pot divulga, placerea de a avea informatii proaspete si in avans nu o pot impartii aici decat continuind sa postez aici din cand in cand.
- semlecangheorghe
- veteran
Aha..carevasazica flansa aia se va desuruba ..cu mana..mno, nu mi-am dat seama..de fapt si flansele de la flex,tot cu mana se desfac cand schimbi disculbradypus scrie:aaa... la scula aia speciala foarte probabil ii zice " hand "

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Ma mai du-te...te pomenesti ca ai acces si la liniile de asamblare,mno nu o fi ceva nou,tu ai vazut si autoclava de la Century si G. Loomis tine cont de parerea ta cand mai proiecteaza cate un blanc ca sa gaseasca ''actiuen'' potrivita..cristian.ene scrie:Shimano inca cautape Metanium 16 au un sistem de franare SVS copiat dupa ABU care sa paota fi reglat din exterior foarte asemanator cu IVCB-4 .
Noul A BFS 16 este doar un inceput pentru renunatarea definitiva la frana mecanica, ne-am plictisit de cate sisteme SVS a schimbat Shimano in ultimii ani![]()
Noul Steez 16 va fi TWsi cu 3D . Sistemul TW va fi unul mai mic asemantor cu cel de pe noul Zillion TW . Clar noul Steez este redeseant si va fi ceva mai lat datorita sistemului TW (si cel mai scump model BC din gama Daiwa).

.
.
fain arata modelele astea 

-
- veteran
Data oficiale ale Steez 2016 http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item ... index.html.
Din poza cu carcasa se vede ca va fi din aliaj de magneziu si va avea reglajul 3D.
Din poza cu carcasa se vede ca va fi din aliaj de magneziu si va avea reglajul 3D.