Mulineta somn

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

anem
veteran
veteran

Re: Mulineta somn

Mesaj de anem » 08 Iun 2015, 11:17

buzias scrie:In ce consta difernta sau difentele dintre modelele SW si FB,FC,FA, etc :?: :oops:
unele sunt pentru apa sarata (SW) iar restul sunt diferite generatii ... cifra "mai mare" inseamna productie mai noua.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

buzias
veteran
veteran

Mesaj de buzias » 08 Iun 2015, 15:59

anem scrie:
buzias scrie:In ce consta difernta sau difentele dintre modelele SW si FB,FC,FA, etc :?: :oops:
unele sunt pentru apa sarata (SW) iar restul sunt diferite generatii ... cifra "mai mare" inseamna productie mai noua

Ok , stiam ca sw vine de salt wather , ma interesa daca sunt diferente mecanice altele decat rulmentii capsulati si daca marimile sunt identice ?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Iun 2015, 12:41

buzias scrie:
anem scrie:
unele sunt pentru apa sarata (SW) iar restul sunt diferite generatii ... cifra "mai mare" inseamna productie mai noua

Ok , stiam ca sw vine de salt wather , ma interesa daca sunt diferente mecanice altele decat rulmentii capsulati si daca marimile sunt identice ?
salt wather chiar nu stiu ce ii , marimile daca inseamna capacitatea de fir da , diferentele mecanice ....chiar ai nevoie :!: ...diferentele pot fi mecanice insa depinde cum vezi mecanica , o piesa intr-un angrenaj are voie sa fie mai rezistenta sa nu :idea: ...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Iun 2015, 12:43

johnnybravo scrie:am penn slammer, dar le folosesc la clonc, am observat ca frana nu pleaca asa lin ca la o daiwa sau shimano.
Am probat Penn Spinnfisher V , probabil urmatoarea mea achizitie in cea ce priveste mosoru :wink:

100% daca as da la somn :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 25 Iun 2015, 09:47

SF scrie: Am probat Penn Spinnfisher V , probabil urmatoarea mea achizitie in cea ce priveste mosoru :wink:

100% daca as da la somn :wink:
pe multi am auzit laudand mulineta respectiva dar eu unul am ramas dezamagit de ea cand ma jucam prin magazin plus ca din ce am auzit asezarea firului cam lasa de dorit. ca este un adevarat tanc asta nu o contest.

dar cine stie, la cate chestii m-au dezamagit in mod special de la o anumita firma in ultima perioada, poate voi incerca si eu sa vad despre ce e vorba ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns