unele sunt pentru apa sarata (SW) iar restul sunt diferite generatii ... cifra "mai mare" inseamna productie mai noua.buzias scrie:In ce consta difernta sau difentele dintre modelele SW si FB,FC,FA, etc![]()
Mulineta somn
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Mulineta somn
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
unele sunt pentru apa sarata (SW) iar restul sunt diferite generatii ... cifra "mai mare" inseamna productie mai nouaanem scrie:buzias scrie:In ce consta difernta sau difentele dintre modelele SW si FB,FC,FA, etc![]()
Ok , stiam ca sw vine de salt wather , ma interesa daca sunt diferente mecanice altele decat rulmentii capsulati si daca marimile sunt identice ?
salt wather chiar nu stiu ce ii , marimile daca inseamna capacitatea de fir da , diferentele mecanice ....chiar ai nevoiebuzias scrie:unele sunt pentru apa sarata (SW) iar restul sunt diferite generatii ... cifra "mai mare" inseamna productie mai nouaanem scrie:buzias scrie:In ce consta difernta sau difentele dintre modelele SW si FB,FC,FA, etc![]()
Ok , stiam ca sw vine de salt wather , ma interesa daca sunt diferente mecanice altele decat rulmentii capsulati si daca marimile sunt identice ?

Am probat Penn Spinnfisher V , probabil urmatoarea mea achizitie in cea ce priveste mosorujohnnybravo scrie:am penn slammer, dar le folosesc la clonc, am observat ca frana nu pleaca asa lin ca la o daiwa sau shimano.

100% daca as da la somn

pe multi am auzit laudand mulineta respectiva dar eu unul am ramas dezamagit de ea cand ma jucam prin magazin plus ca din ce am auzit asezarea firului cam lasa de dorit. ca este un adevarat tanc asta nu o contest.SF scrie: Am probat Penn Spinnfisher V , probabil urmatoarea mea achizitie in cea ce priveste mosoru![]()
100% daca as da la somn
dar cine stie, la cate chestii m-au dezamagit in mod special de la o anumita firma in ultima perioada, poate voi incerca si eu sa vad despre ce e vorba ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...