Mulineta Shimano Technium vs Ryobi Zauber/Zauber CF
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Mulineta Shimano Technium vs Ryobi Zauber/Zauber CF
De 1000 nu este,de 2000 ai pm sa nu fac reclama pe aici.
Ce nasol de mine ca stau la tara si nu am avut posibilitatea sa dau 3 ture de manivela in magazin (nu degeaba cei care au impresii de Capitala sunt numiti "mitici" de catre cei din vestul tarii). Parerea lui Misulica e mai avizata decat a "astora" din Bucuresti care o hatana putin la manivela si ii da 3-4 ture sa vada cum se invarte, pentru ca el are posibilitatea sa pescuiasca cu mulinetele pe care le vinde. Depinde ce-ti doresti de la o miulineta si daca vrei una mai usoara cam in aceeasi bani te orientezi spre alta marca sau alt model de la acelasi producator. Si repet, o mulineta utilizata in mod corect si intretinuta regulat poate fi mai fiabila ca una ce are un renume de mulineta indestructibila.Doru Voican scrie:Spre deosebire de altii, noi pe aici pe la Bucuresti, avem posibilitatea sa le pipaim la magazin in paralel ca sa ne facem o impresie asupra unui lucru.tito scrie:Pe ce te bazezi cand afirmi asta, pe cele cateva poze vazute pe internet? Cred ca misulica 70 poate emite o parere obiectiva in acest sens pentru ca a pescuit cu ambele modele.Mulineta pe care am folosit-o intensiv timp de mai bine de 4 sezoane are corpul tot din plastic si inca e in parametrii, mai merge linistit cel putin 2 sezoane. De ce mi-as "rupe mana" cu una mai grea ,doar pentru ca are corp metalic? Uite ca eu o sa ma risc sa cumpar "o mica gluma proasta". Acum fiecare alege cum doreste.Zilele astea voi trece pe la magazin pentru a pune mana si pe noul model Sirius de la Favorite .Doru Voican scrie:Slam-ul ala mi se pare o mica gluma comparative cu vechiul zauber. Recomand noul zauber care are in plus fata de cel vechi manivela fixa. In rest aceleasi materiale, constructie si design.
Parerea lui misulica (fara sa se simta ofensat) poate fi subiectiva el fiind pur si simplu un vanzator al aceste mulinete.
Eu mi-am exprimat o parere obiectiva nefiind interest direct si avand avantajul de a le invarti pe toate trei. Si raman la parerea ca slamul nu merita in favoarea zauberului. Si recomand in continuare zauberul nou cu manivela fixa, nichelata.
Daca il deranjeaza diferenta mica de greutate slam vs zauber, atunci recomand tehnium.
-
- veteran
Na, ca ati facut atita reclama la Slam,ca trimit miine una de 3000 la Pitesti.Omul pescuieste pe Dunare la salau si mai intra si cite un somn,nu are cont pe aici dar a citit despre mulineta si i-a placut ca e usoara.
Il rog dupa ce o primeste si ajunge pe balta sa lase ceva impresii. [asta daca vrea sa-si faca cont].
Il rog dupa ce o primeste si ajunge pe balta sa lase ceva impresii. [asta daca vrea sa-si faca cont].
-
- utilizator nou
salut! dl Misulica un nr de tel se poate ?