Mulineta pescuit la pastrav
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mulineta pescuit la pastrav
Asahi FCX FD 1000 de la Trabucco sau Shimano Catana 1000 FA? pentru pescuit la pastrav
-
- veteran
Re: Mulineta pescuit la pastrav
b00geyman scrie:Asahi FCX FD 1000 de la Trabucco sau Shimano Catana 1000 FA? pentru pescuit la pastrav
Luvias 1003.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
...de la Daiwa nu?!valistrati scrie:b00geyman scrie:Asahi FCX FD 1000 de la Trabucco sau Shimano Catana 1000 FA? pentru pescuit la pastrav
Luvias 1003.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Salutari! Ma abtin sa deschid un nou topic, mai bine pun aici o intrebare de novice. Nu cunosc Exceler Plus, n-am vazut niciodata (desi, dupa caracteristicile care le vad online, Excelerul--nePlus
--care se vinde in US pare superior), asa ca am o intrebare despre Exceler 1500 si 2000. Avand aceeasi greutate, adica 8.5oz (cam greuta, ce-i drept, pentru aplicatii UL/L), de ce-ar prefera cineva modelul 1500? Au acelasi nr. de rulmenti, acelasi raport de recuperare, numai ca cea de 2000 are tamburul mai mare... Daca se pot da respunsuri care sa nu ia in deradere modelul, as aprecia!
De asemenea, intre un bat Light de 7'6" din IM7 cu 9 inele si unul Light de 7' din IM6 cu 6 inele, ce ati alege (pentru pescuit combinat, barca sau mal)? Arunca aceleasi greutati, 1.75g-10.5g, inelele sunt din crom la ambele bete, aceeasi firma.

De asemenea, intre un bat Light de 7'6" din IM7 cu 9 inele si unul Light de 7' din IM6 cu 6 inele, ce ati alege (pentru pescuit combinat, barca sau mal)? Arunca aceleasi greutati, 1.75g-10.5g, inelele sunt din crom la ambele bete, aceeasi firma.
-
- veteran
Adeline ...nu stiuAdelin scrie:...de la Daiwa nu?!valistrati scrie:b00geyman scrie:Asahi FCX FD 1000 de la Trabucco sau Shimano Catana 1000 FA? pentru pescuit la pastrav
Luvias 1003.![]()
![]()

oare e ok ce i-am recomandat???/
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!