Okuma Trio 20 Red Core- cam panarama (are knobul mare, strange fir acolo, nu aseaza firul ca lumea, pe vant e o calamitate cu peruca).
Cormoran Master de 2000 - a crapat a treia oara (primul - antireversul, a doua oara galetul a intepenit, a treia oara am desfacut-o eu sa o curat de nisip si am rezolvat-o de tot

Mai am un Pflueger President de vreo 500, e misto de martisor, e usoara, e buna pe UL-ul ei acolo, dar atat.
Acum, na, mai merge cineva cu mine la peste, mai poti ramane in pana cu principala, ma gandesc sa imi iau inca una. Si am restrans la 4 variante:
- am gasit un biomaster identic cu al meu, second, dar in stare super buna - la 500 de lei
- o daiwa ss tournament de 1300 cu 350 de lei
- tica dyna spin, de 2000, la vreo 2 sute de lei
- nexave de 2500 e acum tot la vreo 200 de lei.
Biomasterul mi se pare cea mai buna varianta: il iau, vand tamburii de rezerva de la ambele, care sunt noi, si raman cu doi tamburi la doua mulinete. Suficient.
Daiwa reprezinta cea mai mare curiozitate. Arata asa, foarte 80's, si imi face cu ochiul rau de tot, plus ca e si fiabila. Usor cam mica la 1300.
Tica e o curiozitate de tip deget in priza - sunt curios cat ar rezista una forjata cot la cot cu un biomaster. Prea zic multi ca e buna

Nexave - pare o tica mai rationala, asa. Dar e cea mai lipsita de personalitate optiune. Are garantie insa, la fel ca Tica.
Rugamintea mea e nu sa-mi spuneti ce credeti ca ar trebui sa iau, ci ce ar trebui sa tai de pe lista. Acum le-as lua pe primele doua, cel putin

Multam anticipat de taieturi!
P.S. Pescuiesc pe balta de obicei, prea putin pe rauri medii si mari - o data, de doua ori pe ani Dunare de pe mal si de vreo 5-6 ori Delta. Voblere si jiguri in proportii egale. Nu saracesc daca le iau chiar pe toate cele de mai sus, incerc doar sa nu o iau razna de tot si sa pastrez pasiunea in afara obsesiei...si in interiorul utilitatii.
P.P.S. - De fapt, linistit as fi daca as lua si un Ryobi Zauber de 2/3000, model vechi

P.P.P.S. - Stella nu-mi iau