Mulineta de rezerva, bat-o vina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Mulineta de rezerva, bat-o vina
Mulineta de rezerva = tambur de rezerva . In cazul in care mulineta incepe sa aiba jocuri cumpar una noua , mai buna (scumpa) decat cea veche .
mai exact 170, e un spro arc de doi ani vechime, omul a facut si poze de la operatiunea de servisare pe care am cerut-o...acum, na, prefer sa am incredere in oameni pana la proba contrarie, nu invers...
mda, se pare ca ăi batrani stiu ei ce stiu: mulineta care mi se propusese era o petarda sordida. juca din toate incheieturile si avea si un carait ciudat, de fier pe sticla parca:(( m-am hotarat sa nu ma mai comport ca in povestea cu drobul de sare. imi iau inca o mulineta cand imi pica asta de o am acum, nu inainte. multumesc celor care mi-au acordat din timpul lor, am aflat o multime de unghiuri noi, inclusiv ăsta de a nu cumpara nimic momentan, care nu-mi trecuse prin cap:)
- George1985
- veteran
Da o alegere care am facut-o si eu.
Ori imi iau una mai buna si o tin pe "principala" de acum de rezerva, ori nimic.
Acum mi-am gasit o mulineta care merge pe ambele bete, chiar bine.
O daiwa de 3000 de la gyrgy
!
Ori imi iau una mai buna si o tin pe "principala" de acum de rezerva, ori nimic.
Acum mi-am gasit o mulineta care merge pe ambele bete, chiar bine.
O daiwa de 3000 de la gyrgy

Am o mulineta Shimano Stradic 2500.cu frana de lupta in perfecta stare de functionare.Am primit-o cadou, am pescuit-o de 2 ori la feeder dar este prea mica pentru ce vreau eu.350 lei fara tambur de rezerva,tel. 0726350568