Mulineta de baitcasting pentru "chesti" usoare...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Modelul vechi, ala care merge ca o rajnitza, de fapt e clar vintage, il tine inca vreo 100 de ani sa-i creasca valoarea...ULK scrie:niki..mai incrca cu poza..Dar eu pe Sorin l-am intrebat...ce model de Tour are mai exact.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Zici de rulmentul din butonul de tensiune ? Atinge exact cat atinge si restul...adica lejer. Undeva are si ipocritu' dreptate...Daca invarti tamburul cu butonul scos..poti vedea ca acel rulment se invarte doar cand taburul are viteza mare..cand incetineste, axul se invarte fara sa antreneze rulmentul. Daca la tine nu se invarte deloc..atunci putina curatare nu strica.
Sau zici tot de rulmentul 4 din schema?
Sau zici tot de rulmentul 4 din schema?
Lebo cucuvaie halieutica , stii tu ceva
doar ca a fost primu meu baitcast , modelul mai vechi , l-am aruncat in garla cu bat cu tot , l-am recuperat apoi si acum nu-l mai folosesc pen ca am multe alte jucarele mai sclipicioase
.
ulk , niki
Muscaritza Tavita , a explicat cel mai bine , cum e cu se invarte da nu e intepenit
....nu stiu daca are sens sa reluam aceeasi tema
am explicat ceva acolo cu rolul fiecarei piese , cel putin asa cum il vad eu, fara a fi inginer , daca vreti raspundeti respectiv la acea explicatie pt a fi mai constructivi

doar ca a fost primu meu baitcast , modelul mai vechi , l-am aruncat in garla cu bat cu tot , l-am recuperat apoi si acum nu-l mai folosesc pen ca am multe alte jucarele mai sclipicioase

ulk , niki
Muscaritza Tavita , a explicat cel mai bine , cum e cu se invarte da nu e intepenit

am explicat ceva acolo cu rolul fiecarei piese , cel putin asa cum il vad eu, fara a fi inginer , daca vreti raspundeti respectiv la acea explicatie pt a fi mai constructivi
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Tavi scrie:Nu-ti fa probleme, nimic din ce ai spus nu ne-a facut sa credem astaSorin scrie: fara a fi inginer

atunci de ce m-ai intrebat acu 2 zile cum e de fapt cu rulmentii si cu intepenirea ?

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va