mulineta DAIWA
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
mihai florescu
- veteran

Nu am experienta cu mulinetele Daiwa dar am pipait si "simtit" o Daiwa Sol....s-a tradus prin :dragoste la prima vedere.
"Referitor la PRODIGY e de fapt CAPRICORN facuta special pt. CABELA'S(mi se pare si cu un rulment in plus),dar pretul de $99 nu e in Romania ci in U.S.A. ,pret la care trebuie adaugat cel putin transportul in Romania (cca $25)daca nu si alte adaugiri. "
Adaugiri exista daca doresti sa trimiti banii afara, fiecare firma percepe un comision pt astfel de tranzactii.
"Referitor la PRODIGY e de fapt CAPRICORN facuta special pt. CABELA'S(mi se pare si cu un rulment in plus),dar pretul de $99 nu e in Romania ci in U.S.A. ,pret la care trebuie adaugat cel putin transportul in Romania (cca $25)daca nu si alte adaugiri. "
Adaugiri exista daca doresti sa trimiti banii afara, fiecare firma percepe un comision pt astfel de tranzactii.
ss,
nu am zis sub nici o forma ca D Capricorn ar fi o mulineta proasta .
nu e cazul .La 100 $ nu isi permite nimeni pe pita americana sa faca o mulineta proasta .
Insa, pentru fiecare salt de pret de la un model la altul la Daiwa , mai ales peste pragul de 1oo $ , se ofera si calitate superioara .
Ca acest salt de calitate nu e direct proportional cu pretul , deja e o alta discutie .
Dupa un astfel de rationament o Saltiga ar trebui sa fie de 6 ori mai buna ca un capricorn?? ....sau sa tina de 6 ori mai mult ??
in nici un caz .
Aceasta diferenta de calitate e pretuita diferit de la un pescar la altul .Unul da banul , altul crede ca nu e important .
Daca pui mana pe un Certate si apoi pe un Capricorn , e o diferenta clara . Ca si dai banu pe ea deja e alta poveste .Ambele prind peste si nu te lasa la greu .
E doar o chestie de exigente si de cenu , de gust .
De aia am zis ca omul daca a intrebat nu trebuie impins neaparat spre o mulineta mai lesne la pret .
nu am zis sub nici o forma ca D Capricorn ar fi o mulineta proasta .
nu e cazul .La 100 $ nu isi permite nimeni pe pita americana sa faca o mulineta proasta .
Insa, pentru fiecare salt de pret de la un model la altul la Daiwa , mai ales peste pragul de 1oo $ , se ofera si calitate superioara .
Ca acest salt de calitate nu e direct proportional cu pretul , deja e o alta discutie .
Dupa un astfel de rationament o Saltiga ar trebui sa fie de 6 ori mai buna ca un capricorn?? ....sau sa tina de 6 ori mai mult ??
in nici un caz .
Aceasta diferenta de calitate e pretuita diferit de la un pescar la altul .Unul da banul , altul crede ca nu e important .
Daca pui mana pe un Certate si apoi pe un Capricorn , e o diferenta clara . Ca si dai banu pe ea deja e alta poveste .Ambele prind peste si nu te lasa la greu .
E doar o chestie de exigente si de cenu , de gust .
De aia am zis ca omul daca a intrebat nu trebuie impins neaparat spre o mulineta mai lesne la pret .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
-
Jean Scurtu
Si eu care credeam ca "dragoste la prima vedere" erau si cele 4 mulinetemihai.f scrie:Nu am experienta cu mulinetele Daiwa dar am pipait si "simtit" o Daiwa Sol....s-a tradus prin :dragoste la prima vedere.
DAIWA EMBLEM Z 4500A,ce ti le-am trimis eu,sau nu le-ai luat pt. tine???
Jean Scurtu
-
mihai florescu
- veteran

- costica_fishing
- veteran

2 capricoarne ????
io inteleg ca o data gresesti .....da si a doua oara ?
tds e f bun , da ma mananca de-o Certate
Singuru amanunt neinsemnat sunt banii
arata-le frate ca i s-a uscat si apa din sprancene de atunci
io inteleg ca o data gresesti .....da si a doua oara ?
tds e f bun , da ma mananca de-o Certate
arata-le frate ca i s-a uscat si apa din sprancene de atunci
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
-
razvan cristescu
- veteran

-
Jean Scurtu
Mihai ,mihai.f scrie:Cred ca aici este vorba despre o mulineta de spin marimea 2000-3000 max.Emblem z4500A sint pt crap si somn .Nu cred ca este vorba despre asa ceva in topicul asta.
Conteaza pt cine le-am luat???
Nu conteaza pt. cine le-ai luat,m-am gandit ca ai fost sincer spunand ca le vrei pt. tine si am crezut ca astfel ai avut ocazia sa verifici daca sunt bune sau nu ca daca modelul EMBLEM Z 4500A e bun si modelele de 2000-3000 trebuie sa fie bune(eu stiu cat sunt de bune,altii nu prea stiu).
Si mulinetele ce ti le-am trimis sunt facute special pt. surf fishing(deci pt. conditii mult ,mai aspre decat cele la pescuitul in ape dulci) ,dar se pot folosi f. bine la crap ,somn.
Jean Scurtu
-
mihai florescu
- veteran