mulineta DAIWA

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 17 Apr 2006, 19:32

Nu am experienta cu mulinetele Daiwa dar am pipait si "simtit" o Daiwa Sol....s-a tradus prin :dragoste la prima vedere.

"Referitor la PRODIGY e de fapt CAPRICORN facuta special pt. CABELA'S(mi se pare si cu un rulment in plus),dar pretul de $99 nu e in Romania ci in U.S.A. ,pret la care trebuie adaugat cel putin transportul in Romania (cca $25)daca nu si alte adaugiri. "

Adaugiri exista daca doresti sa trimiti banii afara, fiecare firma percepe un comision pt astfel de tranzactii.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 18 Apr 2006, 08:41

ss,

nu am zis sub nici o forma ca D Capricorn ar fi o mulineta proasta .
nu e cazul .La 100 $ nu isi permite nimeni pe pita americana sa faca o mulineta proasta .
Insa, pentru fiecare salt de pret de la un model la altul la Daiwa , mai ales peste pragul de 1oo $ , se ofera si calitate superioara .
Ca acest salt de calitate nu e direct proportional cu pretul , deja e o alta discutie .
Dupa un astfel de rationament o Saltiga ar trebui sa fie de 6 ori mai buna ca un capricorn?? ....sau sa tina de 6 ori mai mult ?? :D
in nici un caz .
Aceasta diferenta de calitate e pretuita diferit de la un pescar la altul .Unul da banul , altul crede ca nu e important .
Daca pui mana pe un Certate si apoi pe un Capricorn , e o diferenta clara . Ca si dai banu pe ea deja e alta poveste .Ambele prind peste si nu te lasa la greu .
E doar o chestie de exigente si de cenu , de gust .
De aia am zis ca omul daca a intrebat nu trebuie impins neaparat spre o mulineta mai lesne la pret .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 18 Apr 2006, 09:08

De acord :wink:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 18 Apr 2006, 10:14

mihai.f scrie:Nu am experienta cu mulinetele Daiwa dar am pipait si "simtit" o Daiwa Sol....s-a tradus prin :dragoste la prima vedere.

"Referitor la PRODIGY e de fapt CAPRICORN facuta special pt. CABELA'S(mi se pare si cu un rulment in plus),dar pretul de $99 nu e in Romania ci in U.S.A. ,pret la care trebuie adaugat cel putin transportul in Romania (cca $25)daca nu si alte adaugiri. "

Adaugiri exista daca doresti sa trimiti banii afara, fiecare firma percepe un comision pt astfel de tranzactii.
Si eu care credeam ca "dragoste la prima vedere" erau si cele 4 mulinete
DAIWA EMBLEM Z 4500A,ce ti le-am trimis eu,sau nu le-ai luat pt. tine???

Jean Scurtu

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 18 Apr 2006, 10:42

Cred ca aici este vorba despre o mulineta de spin marimea 2000-3000 max.Emblem z4500A sint pt crap si somn .Nu cred ca este vorba despre asa ceva in topicul asta.
Conteaza pt cine le-am luat???

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 18 Apr 2006, 14:17

al dreacu Sorin asta, imi scuipa mie seminte'n cap cu TDS-ul lui!
Pai io am doo Capricoarne!

Ce mah, esti smecher? Nici macar nu esti in stare sa tii o stiuca la pozat!
Lasa ca te dau io in fapt! Sa stie lumea cu cine sta de vorba!

:lol:
near the beer

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 18 Apr 2006, 14:32

2 capricoarne ????
io inteleg ca o data gresesti .....da si a doua oara ? :D

tds e f bun , da ma mananca de-o Certate :D Singuru amanunt neinsemnat sunt banii :D

arata-le frate ca i s-a uscat si apa din sprancene de atunci :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 18 Apr 2006, 17:07

Eu am primit de curand ceea ce visez de cativa ani:Team Daiwa Z 2500 CU,adica un TOURNAMENT Z 2500 C facut pt. piata americana prin anii `99 ,la 495,5 $.
Corp de aluminiu,rotor AIRMETAL,13 BB,etc.Nu stiu cum procedez mai departe,o iau la peste sau o pun in vitrina...

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 18 Apr 2006, 18:28

mihai.f scrie:Cred ca aici este vorba despre o mulineta de spin marimea 2000-3000 max.Emblem z4500A sint pt crap si somn .Nu cred ca este vorba despre asa ceva in topicul asta.
Conteaza pt cine le-am luat???
Mihai ,

Nu conteaza pt. cine le-ai luat,m-am gandit ca ai fost sincer spunand ca le vrei pt. tine si am crezut ca astfel ai avut ocazia sa verifici daca sunt bune sau nu ca daca modelul EMBLEM Z 4500A e bun si modelele de 2000-3000 trebuie sa fie bune(eu stiu cat sunt de bune,altii nu prea stiu).
Si mulinetele ce ti le-am trimis sunt facute special pt. surf fishing(deci pt. conditii mult ,mai aspre decat cele la pescuitul in ape dulci) ,dar se pot folosi f. bine la crap ,somn.

Jean Scurtu

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 18 Apr 2006, 18:54

Este o mare diferenta intre mulinetele BIG PIT si cele pt spining marimi 2000-3000.Aici se vorbea despre cele din urma si nu despre cine cui a trimis sau pt cine sint mulinetele.Hai sa respectam topicul si forumul.

Scrie răspuns