mulineta DAIWA

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 17 Apr 2006, 00:23

Costica a punctat decisiv,merita sa dai $300 pe o mulineta doar daca vrei sa vada cei din jurul tau ca ai bani si nu ai ce face cu ei pt. ca investitia nu se justifica niciodata.

Intre $100-$200 sunt mulinete DAIWA f. bune pe care daca sti sa le folosesti te vei plictisi de ele atat te vor tine,iar ca raport calitate/pret eu tot cu SS TOURNAMENT votez ca nu cumpar mulineta pt. ca se invarte f. usor,la pretul de cca.$100 cat costa ma serveste la fel de bine ca una de $300 si e rezistenta ca un tanc.

E adevarat ca o DAIWA FUEGO ,sau SOL sau alte modele din aceeasi categorie de preturi sau mai scumpe,sunt f. bune,merg f. usor,daca iti permite buzunarul le cumperi ,dar nu sunt de 3-4 ori mai bune ca un SS TOURNAMENT ,mulineta buna si rezistenta,sau ca un CAPRICORN care merge la fel de usor ca cele scumpe amintite anterior si costa de 3 ori mai putin.

De acord sa ai cel mai bun bat ,cea mai buna mulineta,doar ca trebuie gandit daca merita investitia ca mai vrei sa ai si cea mai buna masina ,cea mai frumoasa femeie,cea mai buna sampanie,sa calatoresti in lume si asa mai departe si poate ca la salariile din Romania nu multi isi pot permite luxul acesta,desi le-as dori tuturor din tot sufletul sa si-l poata permite.

Poate gresesc ,dar eu cel putin asa vad lucrurile(e drept ca datorita varstei am vederea ceva mai slaba...)

Jean Scurtu

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 17 Apr 2006, 06:55

Lasa prostiile si cumpara(cauta) un ,,EMBLEM'' dar neaparat made in Japan!

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 17 Apr 2006, 16:28

costica_fishing scrie:La banii astia mi-as lua doo Cabelas Prodigy (2000 si 2500), la 99 $ buc si mi-ar ramane si de fire! :D

Din punctul meu de vedere nici o mulineta nu merita 300 $. Oricum dupa un an sau doi o sa vrei altceva!
parerea mea!
COOOOORECT!!! De fapt impusti 2 iepuri dintr-o lovitura, Cabelas Prodigy e Daiwa Capricorn facuta pentru Cabelas, asa ca tot Daiwa cumperi de fapt 8)
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Apr 2006, 16:41

lasati omu-n pace sa-si ia o mulineta buna
capricorn e capricorn si nimic mai mult.
dupa principiu ala ...mai bine iti iei 5 perechi de slapi chinezesti ZICO si 2 tricouri cu FUBU si-ti mai ramane de un suc la dozator , in loc de o pereche de incaltari k lumea .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 17 Apr 2006, 16:47

Sorin scrie:lasati omu-n pace sa-si ia o mulineta buna
dupa principiu ala ...mai bine iti iei 5 perechi de slapi chinezesti ZICO si 2 tricouri cu FUBU si-ti mai ramane de un suc la dozator , in loc de o pereche de incaltari k lumea .

Cred ca stiu unde bati si daka e asa cum cred... ai mare dreptate!

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 17 Apr 2006, 17:09

Sorin scrie:lasati omu-n pace sa-si ia o mulineta buna
Scuze Domnii, mama mea a fost mai saraca, au trecut cativa ani pana mi-am permis slapi chinezesti Capricorn, dar m-au tinut suficient de bine...
Acu' fara misto, aveti argumente contra Capricornului, ca m-ati facut curios?
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 17 Apr 2006, 18:19

rulmentu de la galet e pa dupa la mine 3 sedinte! :cry: aia e soarta!

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 17 Apr 2006, 18:31

Probabil folosesti textil si cand agati,tragi in lungul batului strivind rulmentul de sub galet.Data viiitoare trage doar de fir cu ceva de protectie pe mana.Apropo,poti strica si angrenajul asa.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 17 Apr 2006, 18:59

Poate mai retineti ca Tudor a prins somni mari cu CAPRICORN si nu s-a plans ca ar fii rea mulineta si nu am auzit nici pe altii zicand ca ar fii o mulineta proasta....
Eu am una 2000 ,dar pescuiesc mai rar cu ea ca pescuiesc mai mult cu SS TOURNAMENT 700 si 1300 si inca nu pot sa zic nimic rau de ea din contra.

Si o mulineta mai simpla mai ieftina poate face fata la pescuit daca nu o fortezi peste limitele ei,dar daca o folosesti pe post de macara si nu fortezi pestele din bat ci din mulineta si o mulineta mai scumpa poate ceda.

Cel putin aici cu cat o mulineta e mai scumpa cu atat esti mai sigur ca e de calitate,dar am spus un pret de 3 ori mai mare nu arata si o calitate de 3 ori mai mare.
Nu am spus nimic de DAIWA EMBLEM ,mulinete f. bune,deoarece am mai multe de vanzare si sa nu se interpreteze a fii o reclama mascata.

Referitor la PRODIGY e de fapt CAPRICORN facuta special pt. CABELA'S(mi se pare si cu un rulment in plus),dar pretul de $99 nu e in Romania ci in U.S.A. ,pret la care trebuie adaugat cel putin transportul in Romania (cca $25)daca nu si alte adaugiri.

Jean Scurtu

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Apr 2006, 19:21

Daiwa Luvias.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns