azi am intrebat meserias de la magazin
si zice ca : din punct de vedere al garantiei e interziz asta si de altfel nerecomandabil sa il pastrezi in frig pt ca piesele metalice la temperaturi scazute se contracta , apa ramasa pe instalatie sau de la condens inghetind se dilata iar motorul contine garnituri si piese din material plastic care pot fi deteriorate ca urmare al efectelor mentionate mai sus
despre pozitia de pastrare vorbea de depozitare a particolelor din benzina sau ceva de genul caci nu am priceput mare brinza din ce a bilbiit in graba zicind ca e bine sa il lasi sa consume tot de pe instalatie la ultima folosire
motor ???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Chestie interesanta.Pe malul fluviului Saint Laurent vad o barca legata cu lanturi de un copac si are motorul pe ea (ridicat) .In ultima luna temperaturile au coborit si la -27 de grade si barca e acolo de asta-toamna. Il cunosc pe proprietar si stiu sigur ca nu-i novice.Are o cabana pe o insula si de doua sezoane tot circula cu barca aia.Am inteles ca nu prea are ce sa pateasca motorul daca e frig dar chiar sa-l lasi pe malul apei .....
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
nu stiu ce meserias ai intrebat, dar dupa raspunsuri cred ca de la supermarket. spune-i sa se lase de meserie ca bate campii. singurele piese care pot fi afectate de frig sunt cele de cauciuc.fruaur scrie:azi am intrebat meserias de la magazin
si zice ca : din punct de vedere al garantiei e interziz asta si de altfel nerecomandabil sa il pastrezi in frig pt ca piesele metalice la temperaturi scazute se contracta , apa ramasa pe instalatie sau de la condens inghetind se dilata iar motorul contine garnituri si piese din material plastic care pot fi deteriorate ca urmare al efectelor mentionate mai sus
despre pozitia de pastrare vorbea de depozitare a particolelor din benzina sau ceva de genul caci nu am priceput mare brinza din ce a bilbiit in graba zicind ca e bine sa il lasi sa consume tot de pe instalatie la ultima folosire
mihai are dreptate. la modelul ala de motor ce iti curge tie pe langa elice este uleiul ars ramas pe evacuare.
pe de alta parte la modelul respectiv de motor este bine sa termini benzina din circuit inainte de a-l opri si motivul principal este ca sa nu-ti curga apoi din carburator prin masina sau pe unde-l transporti. inainte de a-l lua de pe barca il opresti de la robinetul rezervorului din stanga si-l lasi sa mearga pana se opreste.
in cazul in care-l lasi o perioada indelungata nefolosit poti folosi un adeziv pentru benzina care impiedica formarea gumelor pe circuit.