motor...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
melculbeat
- veteran

Eu am navigat mai mult pe Atlantic decat pe Marea Neagra, insa nu problema daca motorul merge sau nu pe apa sarata m-ar interesa mai mult.
Barca pe care pui acel motor trebuie sa suporte insa niste curenti si valuri infinit mai puternici si puternice pe mare decat pe orice apa dulce.
Motorul va merge. Barca este sau nu facuta pentru mare ?
Tudor
Barca pe care pui acel motor trebuie sa suporte insa niste curenti si valuri infinit mai puternici si puternice pe mare decat pe orice apa dulce.
Motorul va merge. Barca este sau nu facuta pentru mare ?
Tudor
asa e danele ....eu am o ksa-n schinare si te rog sa ma crezi k este una facuta pt. apa sarata si te rog sa ma crezi k am fost cu ea si pe apa dulce si ea nu s-a daramat...ba mai mult decat atat......zic si io k mona musk ....."k cetatzean al rsr " tzin sa ma kc pe fabulatziile dvs.....k ne respectam nu? 
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
melculbeat
- veteran

Eu am vazut un singur episod. Singurul lucru incredibil mi s-a parut prostia dovedita de oameniii aia, dintre care unii aveau si experienta pe mare (era o chestie cu un mic velier cu echipaj de 5 persoane, din care mai supravietuiau doar 2).danr scrie:pentru mine e suficient marinaritul de apa dulce
ma uit tot timpul pe discovery la " I shouldn't be alive"
mi-ajunge ce vad acolo
Cu lacrimi Bastus!
asa asaGerula scrie:Eu am vazut un singur episod. Singurul lucru incredibil mi s-a parut prostia dovedita de oameniii aia, dintre care unii aveau si experienta pe mare (era o chestie cu un mic velier cu echipaj de 5 persoane, din care mai supravietuiau doar 2).danr scrie:pentru mine e suficient marinaritul de apa dulce
ma uit tot timpul pe discovery la " I shouldn't be alive"
mi-ajunge ce vad acolo
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
Melcule
Daca tot vrei sa iesi pe mare, ia-ti cu tine un mobil, bagat in ceva impermeabil si afla din timp numarul "pazei de coasta" ( daca noi avem asa ceva). Gindeste-te ca motorul te poate lasa oricind iar cu curentii nu e de joaca!
Daca te recupereaza 'Paza" o sa te tunda, dar decit sa te vedem pe Discovery...
Diver
Daca tot vrei sa iesi pe mare, ia-ti cu tine un mobil, bagat in ceva impermeabil si afla din timp numarul "pazei de coasta" ( daca noi avem asa ceva). Gindeste-te ca motorul te poate lasa oricind iar cu curentii nu e de joaca!
Daca te recupereaza 'Paza" o sa te tunda, dar decit sa te vedem pe Discovery...
Diver
imi si imaginez convorbirea: alo, se aude ceva de la motor pac pac pac poc, pac pac pac poc, ce sa fie ?
nu stiu, sunati la asistenta dacia
da n-am dacie
nu conteaza
sunt in largu marii, veniti va rog si ma luati
ca punct de reper, acu vreo ora aveam tarmul in spate, acu am in fata niste valuri usor inspumate si sar niste delfini in stanga
nu stiu, sunati la asistenta dacia
da n-am dacie
nu conteaza
sunt in largu marii, veniti va rog si ma luati
ca punct de reper, acu vreo ora aveam tarmul in spate, acu am in fata niste valuri usor inspumate si sar niste delfini in stanga