Motor Suzuki

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Re: Motor Suzuki

Mesaj de adiwolf » 14 Aug 2012, 19:52

Ghenadie scrie:[
mersi, dar pana la urma am decis ca e mai sigur sa cumpar unul nou, deci din seara asta sunt posesorul unui Suzuki de 4 CP :wallbash: o caruta de bani :wallbash:
multi, prea multi bani.
nu am inteles niciodata de ce costa atat de mult un motor de barca :? :?:

oricum sa il stapanesti sanatos
si vezi ca pana la urma e un simplu motor in 4T nu o nava spatiala cum fac unii sa para intretinerea lui
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 15 Aug 2012, 07:48

adiwolf scrie: si vezi ca pana la urma e un simplu motor in 4T nu o nava spatiala cum fac unii sa para intretinerea lui
care´is aia ? :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Aug 2012, 09:08

bradypus scrie:
adiwolf scrie: si vezi ca pana la urma e un simplu motor in 4T nu o nava spatiala cum fac unii sa para intretinerea lui
care´is aia ? :D
cei de la service-uri
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 15 Aug 2012, 12:29

aaaa . daaaaa mecanici auto... sint si pe aici cite unii de nu-ti vine sa crezi...

te duci la ei cu ceva minuscul si cu o mutra serioasa si interesanta incepe cu : aaa daa e complicat... trebe data jos chiloasa... ca sa nu mai zic ca au niste tarife nesimtite si nici nu fac treaba calumea

pe cit ma pricep io prefer sa-mi fac cu mina mea

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 19 Aug 2012, 14:11

Ieri am facut si proba pe Dunare :D
http://www.youtube.com/watch?v=sXtS7vHg94U
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 19 Aug 2012, 14:34

Nemernic scrie:Ieri am facut si proba pe Dunare :D
cu ce viteza mergi domnule coleg???
eu nu am reusit sa glisez cu barca mea de 2,3m nici cu motor de 5 cai. :twisted: :twisted: :oops: :oops: :oops
barcile mici nu-s pt a glisa , din pacate. :roll:
a trebuit sa iau imprumut o barca de 2,7m la bicaz cu care am atins 25,4 km la ora cu un motor Mariner de 5 cai in 2 timpi.
alta viata crede-ma. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 19 Aug 2012, 14:44

vali stratonov scrie:
Nemernic scrie:Ieri am facut si proba pe Dunare :D
cu ce viteza mergi domnule coleg???
eu nu am reusit sa glisez cu barca mea de 2,3m nici cu motor de 5 cai. :twisted: :twisted: :oops: :oops: :oops
barcile mici nu-s pt a glisa , din pacate. :roll:
a trebuit sa iau imprumut o barca de 2,7m la bicaz cu care am atins 25,4 km la ora cu un motor Mariner de 5 cai in 2 timpi.
alta viata crede-ma. :wink:
pai....n-am avut GPS la mine, dar stiu ca am parcurs 6,5 km in fix 20 minute.....de aici pot calcula o viteza de 19,5 km/h in amonte pe Dunare! :arrow: de mentinut ca batea vantul destul de tare

Ca s-o glisezi....trebuie sa te pozitionezi corect in barca. Eu ma pun pe botul ei pana intra in glisaj, apoi la jumatatea ei.

p.s.: eu sunt foarte multumit de a mea..... Ieri am avut in barca: ancora (9kg), apa + mancare, acareturi de pescuit, dintre care jiguri 5-6 kg, sonar, rezervor benzina, pesti :twisted: si eu 75 kg ......total aprox 110 kg

Ce motor ti=ai luat ?

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 19 Aug 2012, 16:43

Ce motor ti=ai luat ?
Nu mi-am luat alt motor, il am tot ala de 2,5 cai , doar am incercat in TOATE FELURILE sa glisez cu barca mea de 2,3m cu un motor Mariner de 5 cai in 2 timpi si nu am reusit.
Eu am acum DOAR 87 KG. :D :D :lol: :lol: :wink: , si cu barca goala tot nu am reusit sa o glisez....nici cu chila umflata nici fara ...
Stiu clar cum merge treaba cu pozitionarea in barca , am incercat in toate felurile dar ...PAS :wallbash: :wallbash: :wallbash: , asa incit am luat imprumut barca no-name de 2,7m de la Decatlon lui Sorin Lazea si am glisat cu ea la etapa Bicaz cu toate in barca , sonar , ancora , naluci, bete ...etc si am atins max, 25,4km/h.
Am ajus in golf la Hangu cu 7-8 min. inainte celui de-al 2-lea concurent.....iar in prima mansa desi am plecat din subgrupa a 2-a am ajuns pe platoul de la Izvorul Alb al 3-lea . :wink: :wink:
Ca sa glisezi cum trebuie sunt niste conditii de indeplinit ....eu cred ca barca e prima conditie , cu cit e mai lunga gliseaza mai repede.
Parerea mea. :mrgreen:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 19 Aug 2012, 16:54

vali stratonov scrie: ....eu cred ca barca e prima conditie , cu cit e mai lunga gliseaza mai repede.
Parerea mea. :mrgreen:
Nu stiu ce sa zic, Vali.... :?
Ieri, de exemplu, am fost cu un amic care are una de 2,90 si un mercury de 6 hp. Eu intram mai repede in glisaj dar dupa ce intra si el.....ma depasea la viteza.
Eu te intreb altceva..... Barca pe care ai imprumutat-o la Bicaz, avea podina rigida ? si ce latime avea ? :wink: :wink:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 19 Aug 2012, 17:11

Eu te intreb altceva..... Barca pe care ai imprumutat-o la Bicaz, avea podina rigida ? si ce latime avea ? :wink: :wink:
Barca e de 2,7 m si are podine din lemn ...nu stiu cit de lata e dar nu era foarte lata , era normala de lata , nimic iesit din comun, fata de restul barcilor.
Baloanele le are de 40 -42 cm, ale mele sunt de 43 cm si am podina gonflabila.
In plus nici asta nu glisa daca ii umflai chila :twisted: , ce zici de asta?

Scrie răspuns