Motor electric pentru barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Motor electric pentru barca
Va salut,
Intentionez sa imi cumpar un motor electric pentru o barca pneumatica de 2,5 metri (20-35 kg).
Cam care ar fi cea mai buna solutie raport calitate/pret?
Dar cel mai bun (asta presupunand ca banii nu ar conta)?
Neaparat sa fie de 12 V (nu 24 sau 36).
Mersi.
Intentionez sa imi cumpar un motor electric pentru o barca pneumatica de 2,5 metri (20-35 kg).
Cam care ar fi cea mai buna solutie raport calitate/pret?
Dar cel mai bun (asta presupunand ca banii nu ar conta)?
Neaparat sa fie de 12 V (nu 24 sau 36).
Mersi.
Orienteaza-te spre Minkota Endura e super ok.http://www.evin.nl/2005/interne%20links ... ameset.htm
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
Ar fi trebuit sa scriu numai "taxe". Mea culpa!
Calculul e simplu. De la Cabelas pleaca cu pretul X plus 20% taxe de transport. Ajunge la vama unde se aplica 15% taxa vamale si 0,5% comision vamal la pretul X plus TVA 19% la totalul X si taxe de transport. Per total 58,3% in plus fata de pretul X.
Calculul e simplu. De la Cabelas pleaca cu pretul X plus 20% taxe de transport. Ajunge la vama unde se aplica 15% taxa vamale si 0,5% comision vamal la pretul X plus TVA 19% la totalul X si taxe de transport. Per total 58,3% in plus fata de pretul X.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
Mersi de info-uri.
Am vazut ca cei de la Minn Kota au dealeri in Austria (Viena) si Ungaria.
Nu au preturi pe site, dar le voi trimite un mail sa vedem ce diferente exista. Din Austria eu ma descurc cu transportul (fara taxe vamale, TVA sau accize).
Oricum in maximum doua saptamani am de mers pana in Viena, vad despre ce este vorba si va informez.
Care este treaba cu legislatia daca barca are peste 2,5 m?
Ma bate gandul la un Kingfisher 270M.
Am vazut ca cei de la Minn Kota au dealeri in Austria (Viena) si Ungaria.
Nu au preturi pe site, dar le voi trimite un mail sa vedem ce diferente exista. Din Austria eu ma descurc cu transportul (fara taxe vamale, TVA sau accize).
Oricum in maximum doua saptamani am de mers pana in Viena, vad despre ce este vorba si va informez.
Care este treaba cu legislatia daca barca are peste 2,5 m?
Ma bate gandul la un Kingfisher 270M.