Motor electric pentru barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ok, trec la lucruri concrete. M-am uitat la Cabela's si am vazut un motor de 12 volti, Min Kota endura (am vazut cateva referiri facute la adresa sa). Ce parere aveti despre endura 55, 55 lbs thrust? Puteti sa-mi recomandati o baterie buna pentru el, care sa-mi permita deplasare pe o distanta de 8-10 km pe un lac linistit a unei barci de fibra de sticla cu 2 persoane si materialul de pescuit?
Daca nu este adecvat acest motor, mi-ar fi de folos orice sugestie care sa nu depaseasca pretul de catalog de 400 $.
Va multumesc.
Daca nu este adecvat acest motor, mi-ar fi de folos orice sugestie care sa nu depaseasca pretul de catalog de 400 $.
Va multumesc.
stiu ca bateria de masina nu este nici specializata nici recomandata pentru asa ceva
eu, ca pescar de duminica, am profanat virtutile motorului electric cu o baterie de masina, care ma tine de vreun an si nici nu da semne ca ar da ortul popii.....
cine doreste sa colinde lacurile regulat zburdand cu un motor electric poate, evident, sa foloseasca o baterie specializata
daca are si bani, desigur
oricum, mie 8-10 km mi se pare mult, din cate stiu in conceptia americanilor rolul unui motor electric este sa mute barca in liniste in jurul locului de pescuit, deci nu este gndit pentru deplasari lungi...
dar cine stie, poate ma insel
eu, ca pescar de duminica, am profanat virtutile motorului electric cu o baterie de masina, care ma tine de vreun an si nici nu da semne ca ar da ortul popii.....
cine doreste sa colinde lacurile regulat zburdand cu un motor electric poate, evident, sa foloseasca o baterie specializata
daca are si bani, desigur
oricum, mie 8-10 km mi se pare mult, din cate stiu in conceptia americanilor rolul unui motor electric este sa mute barca in liniste in jurul locului de pescuit, deci nu este gndit pentru deplasari lungi...
dar cine stie, poate ma insel