Motor de barca 4-5 cai ieftin si bun
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- crystianoo
- veteran
- Unchiu Stiuc :-)
- junior
daca aveti relatii peste granita ...www.boatsandoutboards.co.uk
aici gasiti barci motoare si tot felul
aici gasiti barci motoare si tot felul
- kuin tauti
- veteran
ma nenea uchiu stiuc..
daca´mi permiteti sa´ndraznesc...
off topic ashe...
matale ai colo nishte poze cu iechipame bengo..
si lumea pe acilea le lua driept argume...
nu ne zici matele pi di-a drieptu.. ashe...
cit ? ce distante ? dai matale dupe pixurile alea cu iechipame cast si rotative de ten grams ?

daca´mi permiteti sa´ndraznesc...
off topic ashe...
matale ai colo nishte poze cu iechipame bengo..
si lumea pe acilea le lua driept argume...
nu ne zici matele pi di-a drieptu.. ashe...
cit ? ce distante ? dai matale dupe pixurile alea cu iechipame cast si rotative de ten grams ?
- crystianoo
- veteran
- Unchiu Stiuc :-)
- junior
salutare...daiwa sol arunca cu greutati de pese 7 grame la fel ca o scula de spin si chiar duminica am facut o mica intrecere intre daiwa sol + kister LTA,mod fast + 7g lingurita abu vs un bat esox + shimano sedona + 7g lingurita abu fir sufix de 0.22 pe amandoua si scorul a fost foarte strans,nu as putea desemna castigatorul si cam aceeasi poveste despre cronarch..data viitoare cand ies fac si masuratoarea si o sa postez ce si cum...
Cristi, pentru a nu necesita perimis de navigatie, puterea motorului trebuie sa fie de maxim 3,68 kW. Unele motoare catalogate ca fiind de 5cp au 3,68 kW sau 3,69kw sau 3,70kw. daca te opresc organe abilitate, acestia nu se uita sa vada cat este inscriptionat pe capacul motorului ci la placuta de identificare. Din cate cunosc eu, nu ai permis de navigatie si vrei sa eviti procurarea lui. Cand iti vei cumpara motor uita-te la placuta de identificare (este montata pe menghina motorului). Parerea mea este sa nu te cramponezi la un motor de 5cp si sa iei in calcul si unul de 4cp. Flacaii care vand motoare de regula nu au acte la motor sau iti vor da o factura luata de la "Europa". Intr-o majoritate covarsitoare motoarele mici nerulate in Romania sunt "speriate" din Grecia, Turcia, Italia etc. De regula aceste motoare sunt de rezerva la veliere (asa spun ei). Motoarele astea se folosesc la acostare si uneori la ierirea din porturile turistice. Ca si durata de functionare acestea sunt de regula relativ putin utilizate, insa cand au fost... au muncit din greu. Acesta este motivul pentru care majoritatea motoarelor aduse din afara au cisma lunga.
Bucuresti